E2a

Sådan at genbruge plast og papir poser

Flere og flere mennesker bliver miljøbevidste

Flere og flere mennesker bliver miljøbevidste. Med virkningerne af miljøforringelser begyndt at blive synlige gennem den globale opvarmning og klimaændringer, som videnskabsfolk siger er årsagerne til mange store ulykker såsom orkaner og tsunamier, er folk begyndt at pitche ind på bevarelse og planeten bevarelse indsats. Et af de første steder at starte er det hjem, når du genbruger plast. Her er de trin for dig til effektivt at genbruge plast.

  1. Kontroller for recycle rating. Ikke alle plastaffald kan genbruges på samme måde. En plastflaske, for eksempel, vil ikke blive genanvendt sammen med bøjler. Og selv blandt plastflasker og plastposer er der også forskelle, hvilket betyder, at disse ikke kan genbruges ved siden af ​​hinanden. Hvis du tjekker din plastprodukter, vil du se at der er en recycle logo med numre eller koder på indpakning eller flasker. Normalt er disse tal eller bogstaver, afhængigt af, hvad der findes love i dit område. Symbolerne angiver, hvor mange gange der kan genbruges. Nogle materialer er faktisk allerede genvundet plast. En plastik stof kan kun genanvendes en vist antal gange, før de bliver for vanskeligt at forarbejde til nyttige stoffer. Adskille plast papirkurven efter rating. Når det kommer til genbrug af papir, dog kan du trygt smide alle disse i den samme bin til genbrug.
  2. Send til de nødvendige faciliteter. Det næste skridt er for dig at sende de Ratingen-adskilte produkter til de relevante faciliteter. Overlade dette til din lokale renovationsafgifter tjeneste normalt ikke virker, da de kun vil hobe sig op i papirkurven med ingen bekymring for adskillelse, medmindre du bor i en by med en meget streng miljøpolitik, der tager plasttyper i betragtning. Ellers miljøvenlig træk er for dig manuelt tage adskilte elementer til de relevante faciliteter. Nogle affaldsanlæg rent faktisk har incitamentsprogrammer, der vil lade dig tjene et par bukke off plast, som du genbruge. Papiraffald, på den anden side vil blive sendt til en anden facilitet. At genbruge computer og andre elektronik, send til en separat bortskaffelse anlæg beregnet til elektronik.
  3. DIY. Endelig kan du vælge en gør-det-selv plastoparbejdningsoperationen kampagne, hele din familie kan pitche ind så godt. Genbrug plast derhjemme kræver ikke at du lærer college niveau kemi. Der er enkle trin til genanvendelse af plast, såsom ved at genbruge flasker til opbevaring eller ved anvendelse af plast plader til at skabe alt fra poser til punge. Kreativitet er navnet på spillet, når det kommer til hjem baseret genbrug. Du kan genbruge poser ved syning dem op til at skabe alsidige punge. Nogle puder rent faktisk er blevet foretaget ved hjælp af fyld skabt ud af strimlet plastic. Bare husk at makulere plastikposer i små nok stykker til at minimere støjen opstår, når trykket er bøjet plast. At genbruge papirsposer, på den anden side, kan du oprette din egen papir ved shredding det brugte papir og bruge kemikalier til at stamme ud blæk og andre pigmenter, der er blevet udskrevet på papiret. Når papiret er bleget, placere den på en flad overflade for at tørre, og binde sammen for at skabe hjemmelavede notebooks.

Sådan at genbruge plast og papir poser. Kontroller for recycle rating.
Sådan at genbruge plast og papir poser. Kontroller for recycle rating.

Spare miljøet ikke behøver at være en vanskelig opgave. Med små skridt, som når du genbruger plast og papir, er du faktisk bidrager allerede til miljøbeskyttelse indsats - og spare op på penge undervejs.