E2a

Sådan ansigtsmaling

På et barns parti

Ansigtsmaling er virkelig, hvad du gør det. For et par dollars, kan du købe fancy ansigtsmaling kits, der omfatter et par farver, eller du kan bruge hundredvis af kroner på store sæt med snesevis af muligheder. Det er helt op til dig. Hvis du bare vil være at gøre en lille smule af ansigtsmaling sjov på et par kids parter, for eksempel, kan du også gå med Crayola s Ugiftig Vaskbar Børne Poster Paints for en nem at bruge, nem at anvende og nem at rengøre ansigtsmaling mulighed. Husk på, at andre håndværk malinger ikke kunne være sikker til brug på huden, og du bør tjekke de ingredienser for at minimere risikoen for allergisk reaktion. Selv dem opført som ikke-giftige og vaskbar kan forårsage en allergisk reaktion fra ingredienser som nikkel, eller blot være vanskeligt at vaske af.

  1. Beslut dig for et design. Som en, der er ansigtsmaling for en flok børn, er det en god ide at beslutte, hvad design, du er i stand til at gøre. Pick enkle former med et par farver og kun nogle få, der omfatter masser af farver. Simple ting at arbejde med ville være stjerner (tilføje et par enkle linjer kan gøre dem shooting stars), hjerte, smilies, sommerfugle, og regnbuer. Mal dem ud og se, hvor hårdt og hvor lang tid det vil tage dig at male dit design idé.
    Sådan ansigtsmaling. Beslut dig for et design.
    Sådan ansigtsmaling. Beslut dig for et design.

    Du kan også dreje ansigter til katte, hunde eller andre dyr, der kan gøres hurtigt og nemt. Tilføj tingene, som du synes om dem. Inden du begynder med hvert barn har dem vælge deres design og de farver, du vil bruge.

  2. Tør området rent. Brug en vatrondel dyppet i sprit til at rense området. Undgå mund og øjne. Det er en god idé at styre uden om disse områder, mens male alle sammen, så du skal ikke bekymre dig om at vaske dem.
  3. Begynd maleri. Ved hjælp af en fin børste, omhyggeligt male dit design på området. For de fleste børn, vil du have et skud, fordi de vil være at få utålmodig. Prøv at gøre det design temmelig store til at dække det område, de ønsker malet, og omfatter enhver detalje, som du har.
  4. Afslut med sjov. Du kan tilføje et strejf af glitter for ekstra sjov. Hvis du går til håndværk midtergangen, kan du finde super-fine glitter, som virker meget cool til sådanne projekter.

Ryd op er en brise, hvis du bruger ikke-toksiske vaskbare plakat maling. Hvis du ikke gør det, vil du nødt til at advare forældre, at make-up remover vil blive nødvendige for at få ansigtsmaling off. Det er et projekt, som du kan have på en kids 'sjov aften, en mini-fair, eller endda en lille sleepover eller fødselsdagsfest. Det er sjovt og du kan lære hver gang du gør det. Børnene vil også udfordre dig til at komme op med bedre og bedre design øger dine evner.

På et barns parti. Tør området rent.
På et barns parti. Tør området rent.

Have det sjovt og slappe af. Prøv og få det rigtigt første gang, men hvis du glide op, og derefter holde alkoholservietter nærliggende at vaske den ren og starte forfra. Starte forfra er meget let med ugiftige vaskbare plakat maling. Husk også at have vand til at rense din pensel (eller make-up remover for rigtige ansigt maling) og et bredt udvalg af rene børster. For de fleste,. En kort-strittede, tynd kid malerpensel tilstrækkeligt Have det sjovt og skabe en verden af flotte designs.