E2a

Lær at sy læder

Læder er en hård

Læder er en hård, slidstærkt stof, som kan låne en eksotisk luft til din garderobe. Det er imidlertid meget dyre at købe. En mere økonomisk løsning er at købe "skins" af læder og sy dit eget tøj. Der er et par pointers og syteknikker at huske på, når du syr læder, men samlet, det er ikke så svært som du måske tror.

Lær at sy læder. De fleste symaskiner kan nemt sy lette og midweight læder.
Lær at sy læder. De fleste symaskiner kan nemt sy lette og midweight læder.

Her er hvordan man kan sy læder tøj og tilbehør.

 1. De fleste symaskiner kan nemt sy lette og midweight læder. Du skal blot bruge et par specielle sy forsyninger.
  • En læder nål til din symaskine. Ordinære nåle vil bryde meget let, hvis du forsøger at bruge dem på læder. Også, læder nåle er meget skarpe, så de kan gennembore læderet hurtigere.
  • Polyestertråd. Bomuldstråd er ikke stærk nok til at holde dele af læder sammen. Polyester tråd vil give mere styrke og være mere holdbare.
  • Tosidet læder tape. Du vil ikke være i stand til at pin mønstre i stykker af læder eller baste sømme uden at forlade huller i læderet. Læder bånd er et sikkert valg, som ikke vil beskadige stoffet.
  • Roterende kniv. Saks vil efterlade grimme, uslebne kanter. Rotary kuttere skære glat og pænt.
  • Læder trykfod til din symaskine. En læder trykfoden vil sikre læderet, mens du syr, uden at skrabe eller mærkning stykkerne.
 2. Nu skal du vælge stykker af læder til dit projekt. Der er fire hovedtyper af skind:

  Cowskin: Dette er den tungeste type læder, hvilket gør det bedre for tøj, der kræver meget lidt drapere, som fx frakker og bukser.

  En læder nål til din symaskine. Læder trykfod til din symaskine.
  En læder nål til din symaskine. Læder trykfod til din symaskine.

  Svineskind: Dette er en mid vægt læder og er mere alsidig end cowskin, men det har store porer og ikke kommer i store stykker, som cowskin gør.

  Lammeskind: Denne læder er meget sart og let. Det kommer i relativt små stykker. Det er ikke så holdbare som cowskin og svineskind.

  Snakeskin: Snakeskin er meget skrøbelig og er ikke egnet til det meste tøj. Den kan imidlertid anvendes til punge og bælter.

  Når du går til en læder butik at vælge skins, være omhyggelig med at vælge stykker, der har samme finish og er den samme nuance. De fleste læderstykker måles i kvadratmeter, i modsætning til andre stoffer, som normalt måles i metervis af 45 "bred materiale. Du kan også overveje at ruskind eller syntetisk læder, som kan give et lignende udseende til en meget lavere pris.

 3. Nu hvor du har dine materialer, kan du begynde at opbygge dit læder beklædningsgenstand - næsten! Fordi du ikke kan gå tilbage og rippe ud sektioner, der blev målt forkert uden at efterlade grimme pinholes, er det en god ide at lave en prøve af dit projekt først, ved hjælp af en billig bomuld materiale. Foretag de nødvendige justeringer af mønster, derefter forsigtigt tage stykkerne fra hinanden og bruge dem som mønstre til at skære læderet. Tape det mønster ved hjælp af tosidet læder tape og skær dem ud med en roterende kniv. Hvis du er mere komfortabel markerer mønster på læderet, skal du bruge et let aftageligt skrivning medium, såsom kridt.
 4. Når du er klar til at sy stykker af dit mønster sammen, bruge en forholdsvis lang søm. Hvis du bruger for lille en søm, vil det skabe en perforerende virkning på læder, som kan gøre det rive nemt. Hvis din symaskine springer en søm, afslutte sømmen, og derefter gå tilbage og reparere sprunget område ved hånden. Altid knude tråd i begyndelsen og slutningen af ​​sømme, snarere end tilbage syning, som vil gøre unødvendige huller i læderet.
 5. Når du har afsluttet din beklædningsgenstand, vil du sikkert gerne at line det med en anden struktur for at gøre det mere behageligt. Linings sys i, ligesom du ville en foring i et stof beklædningsgenstand, men husk at bruge læder bånd i stedet for stifter til midlertidigt sikre sømme.

Du kan lære at sy læder med disse enkle sy tips . Når du er færdig, vil din one-of-a-kind læder beklædning være komplet! Pas på det ordentligt ved at have det renset regelmæssigt og forhindre den i at komme alt for våd.