E2a

Hvordan vælger strikning tilbehør, du virkelig har brug for

Hvem siger strikning er bare for lidt gamle damer, der ikke har noget bedre at gøre? Strikning er en sjov hobby, og meget praktisk også, og næste gang nogen driller dig om din hobby, du behøver ikke sige noget - bare vise hende den smukke nye sweater du har lavet, og du bare kan lave en konvertere!

Hvis du lige er startet ud i verden af ​​strikning

Hvordan vælger strikning tilbehør, du virkelig har brug for. Hvis du lige er startet ud i verden af ​​strikning.
Hvordan vælger strikning tilbehør, du virkelig har brug for. Hvis du lige er startet ud i verden af ​​strikning.

Hvis du lige er startet ud i verden af ​​strikning, men ved, at det er meget vigtigt at få strikning færdigheder gennem konstant praksis og gennem brug af de rigtige værktøjer. De værktøjer, du bruger, vil afhænge af, hvor avanceret du planlægger dit projekt til at være. De mest basale ting du ville bruge er de nåle, kroge og garn, selv om andre strikning tilbehør er også tilgængelige for at gøre strikning lettere og mere effektivt. Her er blot nogle tips til at hjælpe dig med at vælge strikke tilbehør, som du virkelig har brug for:

1. Køb noget til at holde alle dine værktøjer i og for at beskytte dine værktøjer. De fleste mennesker, der strikker gøre det i deres fritid, som kan være hvor som helst: mens du venter på en aftale, f.eks. For at hjælpe dig med at holde alle dine værktøjer sammen, holde dem i en god strikning taske. Beskyt dine nåle ved at gemme dem i en nål sag. Du kan også vælge at købe punkt beskyttere, som beskytter dine nåle og gemme dine sting.

2. Køb tilbehør til at gøre strikning lettere for dig. Igen, kan du rent faktisk gennemfører en strikke projekt blot med et garn og nåle, men især hvis du lige er begyndt på denne hobby, vil et par tilbehør hjælpe dig fuldføre dine projekter hurtigere.

Hvordan vælger strikning tilbehør, du virkelig har brug for.
Hvordan vælger strikning tilbehør, du virkelig har brug for.

  • Stitch markører kan hjælpe dig med at holde din plads i en strikkeopskrift og hjælpe dig med at holde styr på, hvor mange masker du havde behov for at gøre. På den anden side, kunne du lige så effektivt markerer dit mønster med sikkerhedsnåle eller papirclips.
  • Trådene er vant til at holde dit arbejde på plads, mens de ikke bliver brugt, for at holde det fra at køre. De er nyttige, især hvis du ikke vil forvente at afslutte dit projekt alt i et møde.
  • Stitch tællere hjælper dig med at holde styr på, hvor mange masker du har lavet, og hvor meget mere du nødt til at gøre i den pågældende række. Dette er et tilbehør kun, men det er meget værdifuldt at hjælpe dig med at undgå at lave fejl.
  • Bærbare folde lamper hjælpe dig se dit arbejde bedre, uanset hvor du er, uanset på hvilket tidspunkt.

3. Køb "eye-candy" tilbehør, der hjælper dig blive motiveret til at afslutte dit projekt. Strengt taget er der nogle tilbehør, som du ikke virkelig har brug for at afslutte en strikke projekt, men de kan vise sig at være meget værdifuldt i at motivere dig til at holde ud. Tjek hjemmesider, der tilbyder søde strikke tilbehør, og nogle af disse hjemmesider er knitpicks.com , angelyarns.com . Noget tilbehør du vil finde her omfatte garn cutter vedhæng, indehaver charme, og bærer nåle Huggers.

Der har du det! Disse er blot nogle af de tips til at hjælpe dig med at vælge strikning tilbehør, du virkelig har brug for. Held og lykke, og har en lykkelig tid strikning din vej til den fantastiske sweater!