E2a

Hvordan vælger en udvidet auto garanti

Købe en udvidet garanti for dit køretøj kan potentielt spare dig for en masse penge, men du ønsker at få det bedste tilbud til din dollar. Denne artikel vil fortælle dig hvad du skal kigge efter, når de køber en udvidet garanti for din bil, samt hvor du kan købe sådanne garantier.

Hvordan vælger en udvidet auto garanti. Omfanget af garantien.
Hvordan vælger en udvidet auto garanti. Omfanget af garantien.

  1. Omfanget af garantien. Det første skridt, når det besluttes at købe en udvidet køretøj garanti er at beslutte, hvilken type garanti ville være bedst for dig. Der er udvidede køretøjer garantier, der spænder fra kun dækker motor og transmission dele, til en kofanger-til-kofanger garanti, og endda nogle, der omfatter udlejning refusion, bugsering og vejhjælp. Hvis din bil er nyere og du kun ønsker at dække de store billet poster, så en garanti, der dækker kun motor og transmission dele kan være bedst for dig. Men hvis bilen er ældre og du ønsker den ekstra sikkerhed for at vide du er fuldt dækket, så en kofanger-til-kofanger garanti ville tjene dig bedst.

    Et andet aspekt at overveje, er, hvilken slags fradragsberettigede, du ønsker. Kan du råd til en 150€ fradragsberettiget, eller har du brug for en lavere - sige, 40€ eller deromkring. Du er nødt til at beslutte, hvor længe du vil den udvidede garanti til sidste, længde af garantier starter ved 12 måneder, og gå op formular der med priser spænder fra 600€ til 1500€. Når du beslutte, hvilken slags garanti du har brug for, og hvilke vilkår der skal opfyldes, er du klar til at købe en udvidet garanti for dit køretøj.

  2. Bilforhandler. En af de bedste steder at se, hvis du bare køber en brugt bil, er den forhandleraftale, hvor du købte bilen. Mange gange forhandlere allerede har planer oprettet med en bestemt virksomhed, der kan spare dig penge ved at købe en udvidet garanti gennem dem. En anden fordel ved at købe en garanti gennem en forhandler er, at de ofte kan tilføje bilen prisen i din købspris og du behøver ikke at komme med alle pengene til garantien på én gang.
  3. Banker og kreditforeninger. Hvis det har været et stykke tid siden du har købt din bil og din producentens garanti er udløbet, eller hvis du bare vil en anden mulighed, og derefter overveje banker og kreditforeninger. Et godt sted at gå til udvidede garantier for dig køretøj er dig bank eller kreditforening, der enten finansierer din bil eller med hvem du har en konto. De har næsten altid have et køretøj garanti selskab, som de arbejder med, og endnu en gang kan det være en stor mulighed for at spare nogle penge. Hvis du stadig er finansiering af din bil med dem, vil de ofte tilføje den udvidede garanti beløbet til din saldo, og endnu en gang du ikke betaler alle på én gang for din garanti.
  4. Internet. Sidst men ikke mindst, en vidunderlig ressource for at finde og forske forskellige udvidede køretøj garantier er internettet. Der er et væld af selskaber noteret på internettet, der kan give dig med udvidet køretøj garanti information. Vær sikker på at læse det med småt selv og sørg for at du får præcis, hvad du har brug for i en garanti. Et par store steder, hvor well-priced udvidede garantier kan findes, er Autoservicewarranty.com , Autowarrantybroker.com og garanti direkte , hvilket giver dig med citater fra flere forskellige selskaber på en gang. På hver af de lokaliteter, der er anført ovenfor, kan du få et gratis tilbud ved at følge anvisningerne på forsiden.
  5. Bilforhandler. Banker og kreditforeninger.
    Bilforhandler. Banker og kreditforeninger.

Udvidede køretøjer garantier kan spare dig på høje køretøjer reparationsomkostninger, og hjælpe dig med værdifulde ressourcer som vejhjælp og udlejning refusion, men du skal gøre din forskning og finde den garanti, der er det rigtige for dig.