E2a

Hvordan udskiftes kølesystem opvarmningsanlægget kerne slanger

Når det kommer til bilmotorer, opvarmning og køling er tættere beslægtet end du tror. Det er grunden til, når det kommer til dit kølesystem og varmer kerne, er det meget vigtigt at vide, hvordan man kan opretholde det.

Når det kommer til at opretholde din kølesystem

Når det kommer til at opretholde din kølesystem, en af ​​de vigtige ting at gøre, er at udskifte slangen i din radiator kerne. Slangerne i din opvarmningsanlægget kerne tillader varm kølevæske at komme ind og forlade opvarmningsanlægget kerne til at give varme til indersiden af ​​vognen. Med tiden bliver slangerne hårdt og sprødt, der er en af ​​de mest almindelige årsager til kølevæske lækager.

Når dine slanger er gamle eller er blevet hårdt, skørt, eller hævede, er det bedst at erstatte dem så hurtigt som muligt. Du kan nemt ændre kølesystemets opvarmningsanlægget kerne slanger ved at følge disse enkle trin:

Hvordan udskiftes kølesystem opvarmningsanlægget kerne slanger. Påfør sealer på beslagene.
Hvordan udskiftes kølesystem opvarmningsanlægget kerne slanger. Påfør sealer på beslagene.

  • Tøm kølesystemet. Få en spand eller drænbakke og placere den under din radiator. Før du åbner din kølerdæksel, sørg for at din bil motor og køler er cool nok til at røre ved. Åbn petcock fitting, der findes i bunden og tømme kølesystemet. Bortskaf alt, hvad der blev drænet fra din radiator, da det kan blive meget giftige.
  • Fjern slangeklemmer. Brug en tang eller en skruetrækker til at fjerne slangeklemmerne. Når det er fjernet, vride og trække de gamle slanger til at hjælpe løsne det fra klemmerne. Vær forsigtig med at slippe slangerne fra spænderne at undgå at beskadige dele. Hvis dine klemmer se gamle og korroderede, ville det også være en god idé at erstatte dine klemmer med nye.
  • Påfør sealer på beslagene. Før påføring af sealer, sørge for at skrabe og rense fittings gøre. Når fittings er rene, sætte nogle pakning sealer på fittings for at sikre, at dine nye slanger vil have en tæt forsegling på beslagene. Påfør ikke sealer på slangen, da dette kan medføre, at slangen til at stoppe.
  • Skub klemmerne på dine slanger derefter installere dem. Sørg for, at Slangeenderne kunne glide over fittings langt nok for dig at placere klemmerne korrekt. Stram klemmerne for at sikre, at der ikke er utætheder. En ting du skal huske, når du køber din nye slange er at sikre, at den har samme størrelse og længde som din gamle slange. Der findes mange former for slanger, som man kunne købe, og det er bedst at købe nøjagtig den samme som din gamle slange at sikre, at det vil passe fittings og klemmer perfekt.
  • Fyld køleren med nogle kølevæske. Efter tilspænding klemmerne, ventilen på din radiator lukke og fylde det med nogle kølevæske. Luk hætten derefter starte din motor til at kontrollere, om der er nogen lækager.


Bilmotorer behøver vedligehold for at sikre, at din bil er altid i sin bedste tilstand. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du ændrer dit kølesystem opvarmningsanlægget kerne slanger for at sikre, at du ikke vil have noget problem med din motors kølesystem.