E2a

Hvordan til at udvikle kreativitet tankegang

Bliver meget kreativ begynder med at have den rette kreative tankegang

Bliver meget kreativ begynder med at have den rette kreative tankegang. Hvad dette betyder er at have outlook, attitude og overbevisninger, der vil støtte dig i at være så kreativ, som du kan være. Medmindre dette er på plads, vil din kreativitet altid blive kompromitteret, og du vil kun skabe på en brøkdel af det niveau, du er i stand til.

Hvordan til at udvikle kreativitet tankegang. Tror du kan være kreativ.
Hvordan til at udvikle kreativitet tankegang. Tror du kan være kreativ.

Kom kreativitet tankegang kan opdeles i 7 vigtige skridt. Her er hvordan man kan udvikle hver enkelt:

  1. Tror du kan være kreativ. Det må være udgangspunktet for opbygningen af ​​en stærk kreativitet tankegang. Uanset hvad du gør, hvis du ikke tror, ​​du kan være kreativ, vil dette altid sabotere dit forsøg i forsøget. En kraftfuld måde at opbygge denne tro er at se på dine kreative høje punkter i fortiden. Tænk tilbage til de kreative triumfer du har mest stolt af, og de tidspunkter, hvor du har oprettet mest frit. Saml beviser for, hvor kreativ du kan være. Når du begynder at se, vil du blive imponeret over, hvor kreativ du har været i dit liv, og hvor ofte.
  2. Tror du vil være kreativ igen. Nu hvor du har mindet dig selv, hvordan kreativ du kan være, drej dit fokus til at tro, du vil være mindst denne kreative igen. Kreativ inspiration er ikke en helt tilfældig fænomen, der kommer og går, som det behager. Der er mange teknikker, du kan følge, mange områder af dit kreative liv du kan finpudse og justere for at øge din kreativitet niveauer og sænk din modstand til at skabe. Du har været kreativ før, så du ved hvordan. Med fokus og engagement, vil du være meget kreativ igen.
  3. Inspiration og ideer er overalt. En afgørende del af kreativitet tankegang er at vide, at idéer er alle omkring dig, venter på at blive plukket fra luften og udformet i noget vidunderligt. Hvis du mener at gode ideer nøje rationeret til 3 per livstid eller kun tildeles en udvalgt nogle få, så du altid kæmpe for at få dem. En enkel måde at vise, hvor frit ideer kommer, er at tage tre tilfældige objekter fra omkring dig og forestille sig, hvordan de kan passe ind i en novelle. Straks dine kreative sind vil begynde at komme op med en serie af ideer, forbindelser og billeder.
  4. Kreativitet vaner er nøglen. Hvis du opretter ujævnt og kun når du føler sig "i humør", vil du højst sandsynligt opleve, at du er i humør mindre og mindre ofte, indtil du ikke opretter noget. Nøglen til at frigøre din kreative potentiale danner kreativitet vaner, som er rigtige for dig. Dette er en vigtig del af den kreativitet tankegang, og når du accepterer behovet for kreativitet vaner, kan du begynde at finde de tidspunkter og måder at skabe, der arbejder bedst for dig.
  5. Kreativitet vil aldrig forlade dig. Mange af os frygter, at kreativitet er en begrænset kilde i os, at vi kun får lov til at skabe så meget per dag, eller pr levetid, og når vi bruger denne godtgørelse op, vil vi aldrig være i stand til at skabe igen. Kreativitet er en central del af hver person - det er umuligt ikke at være kreative. Dine kreative talenter og gaver er unikke for dig og er din for livet. Det er op til dig, om du lægger dem på din kaminhylde og beundre dem eller komme ned til at bruge dem hver og hver dag, som de var beregnet til at blive brugt.
  6. Jo mere du skaber, jo mere vil du oprette. Denne del af kreativitet tankegang strækker sig til mange områder, fra det øjeblik, at have en idé at nå et punkt for færdiggørelse i et kreativt projekt. Kreativitet handler om flow, og det tager meget mere energi og kræfter på at få noget i gang end at holde det flydende. Når du har at momentum, ved at anvende den samme mængde tid og kræfter konsekvent, vil din kreativitet vokse og styrke og flyde lettere med hver dag, der går. Jo mere du skaber, jo mere du smøre din kreativitet kanaler, og skabe endnu mere frit!
  7. Du har pligt til dig selv og verden til at udtrykke dine kreative talenter. For mange af os, er en stor del af grunden til, vi skaber om selvudfoldelse og opdagelse. Men ved også, at der er mennesker i verden, bare venter på at modtage din kreative arbejde og budskab, som vil blive flyttet, og inspireret på en måde, de kan kun være af dig. Og der er flere af disse mennesker, end du nogensinde kan nå i din levetid. Så du behøver ikke bare have evnen til at skabe, har du pligt og pligt til at oprette og til positivt inspirere andre ved dit arbejde.

Disse er de 7 centrale elementer til at udvikle de kreative tankegang, der vil tillade dig at være frit kreativ for resten af ​​dit liv. Hvilke dele af den tankegang har du allerede har på plads? Hvilket kan du vælge at favne lidt mere for at forbedre din kreativitet fra i dag?