E2a

Hvordan til at sy en pude med blondekant

Du behøver ikke at gå i stå med den slags puder du køber fra butikkerne. Der er andre måder at gøre dem mere dekorative og smagfuld. En måde er at tilføje blonder afpuds langs dine puder 'kanter. Dette kan hjælpe dine puder supplere din sofa. Du kan endda tilføje besætningsartikler til at skabe en pude til et bryllup er ringbærer. Dette er faktisk en fornøjelig aktivitet for folk, der elsker at sy og forskønne deres hjem på samme tid. Dermed skal du vælge en blondekant med en flad og færdig kant langs en af ​​dens sider. Det kan være et øje eller en samlet trim. Hvis du har besluttet at gøre dette med dine puder, og følg derefter nedenstående retningslinjer for at opnå en ren og poleret look.

  • Klip stoffet og trim. Skær 13 inches af firkantede stof. Sammen med det, skåret ud 4 strimler af blonder trim omkring 15 inches i længden hver. Skær diagonalt langs hver af dit trim s ender. Gør det omkring 45 grader i vinkel. Sørg for, at den smalle ende er på trim er flad og færdige side.
  • Stitch trimmer. Sæt 2 trimmer med deres højre side tæt sammen. Begynd at sy dem langs deres korte ender. Hold gøre dette indtil alle dine trimmer alle er fastgjort. Den bør ligne en kvadratisk ramme.
  • Flet stoffet og trim. Sæt trim og stof sammen. Deres højre sider skal være sammen så godt. Du bør se, at trim er glat og lige strømmende kant presses på stoffets kant. Brug knappenåle til at sikre.
  • Bliver syning. Sy din trim til dit stof. Brug en ringe med en kvart tomme godtgørelse på sømmen. Derefter begynde at skære 2 stykker stof formet som rektangler. Hver af dem skal være 13 inches i bredden og 9 inches i højden. Med hver firkant, fold en af ​​de lange kanter omkring ¾ inches går til stoffets forkerte side. Fold det igen ved ¾ tommer. Tryk på fold, du har lavet. Derefter begynde at sy at sikre det.
  • Sæt vævede stoffer sammen. Sæt dit stof med blonder og din rektangel stof sammen. Sørg for, at deres højre sider er sammen så godt. Du bør se at det rektangel stoffets foldede kanter overlapper det andet stof med ca 1 tomme.
  • Sy tekstilerne sammen. Match dit stof kanter og bruge benene til at sikre dem sammen. Sy kanterne. Brug et sømrum på ca ¼ tommer.
  • Afslut hovedpude. Du kan nu slå din hovedpude, så dens højre side er ude. Start hverken fnugger sine kniplinger trim. Skub din hovedpude udstopning igennem på bagsiden.


Dette er de grundlæggende retningslinjer i symaskiner blonder trimmer på din pude

Hvordan til at sy en pude med blondekant. Klip stoffet og trim.
Hvordan til at sy en pude med blondekant. Klip stoffet og trim.

Dette er de grundlæggende retningslinjer i syning blonder trimmer på din pude. Selvfølgelig kan du vælge at være mere kreativ fra tid til anden, så du kan have til at redigere de instruktioner, baseret på dit design. Det ville være bedre, hvis du vil bruge stoffer, der findes i overflod i dit hjem, så du kan gøre alle dine puder i din værelser ser det samme.