E2a

Hvordan til at skylle Servostyringsolie

Du skal styre væske at forstærke kraften styresystem på din bil

Du skal styre væske at forstærke kraften styresystem på din bil. Som et smøremiddel, kan det hjælpe det køre effektivt og slickly. Essentielt er det en kombination af et basisråmateriale og en bestemt type af additiv. Nu, hvis pludselig bliver det servopumpen af ​​din bil kørt ned af en alvorlig mekanisk fejlfunktion, rødmen din styrefluidum bliver nødvendigt. Her er dine trin-for-trin retningslinjer:

 1. Du har brug for den bekvemmelighed i et åbent rum. Så flytte din bil ind i parken eller i en åben mark.
 2. Sluk din bils motor.
 3. Åbn hætten af ​​din bil. Fastgør det korrekt. Du bør være i stand til at arbejde under det senere.
 4. Tjek den servostyringssystemet af din bil. På toppen kan du se filteret. Tag den. I nogle tilfælde kan filteret ikke let findes. Så hvis du ikke kan se den på toppen af ​​servostyringen system henvises til bilens instruktionsbog for specifikke anvisninger.
 5. Adskil radiatoren fra overløbstanken. Aftagning dem fra hinanden kan du nemt få adgang til din servostyring reservoir. Sørg for, at tanken er placeret et eller andet sted i nærheden. Du er nødt til at erstatte det senere.
 6. Søg den nederste del af din servostyring reservoir. Du kan finde en slange der. Afbryd det. Vær tålmodig her. Fjernelse af slangen kan være hårdt.
 7. Når du har fjernet slangen fra servostyring reservoir, skal du have en anden slange. Brug den som en erstatning. Når den er tilsluttet, skal det gå direkte til en tom beholder. I mellemtiden beholderen gemmer gamle servostyring væske, når du har skyllet det ud fra reservoiret.
 8. Få din bil stik. Brug den til at hæve fra jorden bilens forende.
 9. Begynd at hælde den nye servostyring væske ind i bilens reservoir. Efterhånden som du tilføjer det, er den gamle servostyringsolie tvunget til at passere gennem røret, som du har vedhæftet et stykke tid siden i bunden af ​​dit reservoir.
 10. Placer dig selv ind i din bils førersæde. Derefter holde på din rattet. Rack det støt frem og tilbage. Sørg for, at bilens hjul sidder ordentligt i. De skal muliggøre en svag mobilitet rækkevidde. Denne proces kan hjælpe med at dræne ekstra smøremiddel fra bilens servostyring system.
 11. Når den gamle styrefluidum skylles, fylde den nye. Du er muligvis nødt til rack bilens rat nogle flere. Dette tillader dig at skubbe den luft, som kan være ubelejligt fanget langs linjerne. Når du har udført det, den hårde del af jobbet er bogstaveligt talt over.
 12. De kan nu tage slangen fastgjort til den nederste del af reservoiret og derefter fjerne beholderen. Sættes tilbage filteret i og overløbstanken. Og endelig lukke din bils hætte.

Hvordan til at skylle servostyringsolie. Åbn hætten af ​​din bil.
Hvordan til at skylle servostyringsolie. Åbn hætten af ​​din bil.

Husk, hvis din bil er velholdte, har du højst omkring 200.000 miles før behovet for at udskifte din servostyring væske kommer rundt.