E2a

Hvordan til at sejle en slup

En sluppen er en enkelt mast båd bruges til væddeløb og sejlads

En sluppen er en enkelt mast båd bruges til væddeløb og sejlads. Det er populært ikke kun for folk, der har erfaring med sejlads, men for begyndere såvel fordi det ikke er så kompliceret som andre både til at navigere. En båd er understøttet af en mast, som er en høj, lodret bjælke. En slup har kun én mast, som er placeret i dens langt foran, som er dens forsejl. Det har også en storsejl, som er kilden af ​​sejlet magt. En køl er også en del af slup og andre både, om powered by motor eller vind. Det kan findes under båden, nedsænket i vandet ansvarlig for at balancere båden, som det modstår vinden. Den mest populære slup anvendes i dag er Bermuda slup, fordi det er hurtigt og nemmere at navigere. Hvis du planlægger at sejle en slup, der er henvisninger, du skal huske at begynde at sejle. Du er nødt til at vide det grundlæggende først, så du kan øve dig og blive fortrolig med at bruge dette.

Her er de trin om, hvordan man sejler en båd.

Hvordan til at sejle en slup. Hæv forsejlet og storsejlet.
Hvordan til at sejle en slup. Hæv forsejlet og storsejlet.

  • Tjek din båd. At sørge for, at sejlbåden er i god stand, så tjek dette før sejlads. Dette er for at undgå eventuelle ulykker, der kan ske. Det er det samme som at tjekke din bil før kørsel på vejen.
  • Klar din båd. Når din båd er allerede i vandet og du er klar til at sejle, bør båden være at pege på vinden. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, forankre båden ned i sandet, og det vil positionere sig til vinden.
  • Hæv forsejlet og storsejlet. Find rebet, der holder forsejlet, og trække dette til at hæve forsejlet derefter binde den til at sikre. Find rebet, der holder storsejlet, og trække dette til at hæve storsejlet derefter binde den til at sikre.
  • Start sejlads. Nu hvor din forsejl og storsejl er klar, flytte jagten til venstre eller højre omkring 90 grader off vinden. Båden vil derefter begynde at bevæge sig. Hvis vinden eller båd ikke ændrer retning, som du sejler, så kan du gå på at sejle. Men hvis vinden eller båden ændrer retning, så er du nødt til at justere din båd, så det vil føre dig til hvor du vil hen. Juster dine forsejl og storsejl ved at stramme eller løsne for at justere vinklen og gå til din ønskede. Hvis vinden kommer fra den retning, hvor du er på vej, lære at tack at nå din destination. Det betyder, at du skal holde på skiftende retning, indtil du når din destination. Du kan gøre dette ved at gå til venstre og højre eller på en zigzag bevægelse. Hvis din båd ikke har hjul, og du bruger en rorpind i stedet huske på, at den retning, at båden vil være at gå er modsat den retning, hvor du flytter rorpinden. Dreje styrestangen til højre vil vende båden til venstre.


Da du lige er begyndt at sejle, så sørg for at vælge en dag, hvor vinden er ro til at gøre det lettere og sikrere for dig at øve.