E2a

Hvordan til at passe coach håndtasker

Blot en måned siden

Blot en måned siden, var du dø for at få en af ​​de Coach håndtasker sælges til engrospriser fra din foretrukne online butik. Du elsker bare designet af deres designer tasker, men du har ikke penge nok til at købe en. Selv en pung er ude af dit budget. Du blev endda fristet til at få replika håndtasker og bare lade som at eje en autentisk eller ægte én. Men nu du endelig har at Coach designer taske! Takket være salget på dette online butik.

Du er så glade for at fortælle dine venner og bære din nye taske overalt - selv i lufthavnen med din bagage håndtasker. Men før du får overvældet af følelsen, lugt og udseende af din nye Coach håndtaske, læse nogle nødvendige skridt til, hvordan man tager sig af det. Selvfølgelig er at købe det autentiske designer taske en stor investering, og du ønsker at at holde i årevis. Her er nogle måder, du kan forlænge din coach håndtaske liv:

Hvordan til at passe coach håndtasker. Aldrig ignorere din taske og være klar, når du lægger den.
Hvordan til at passe coach håndtasker. Aldrig ignorere din taske og være klar, når du lægger den.

  • Aldrig ignorere din taske og være klar, når du lægger den. Regnskabsmæssig en coach er virkelig dejlig. Men aldrig være så skødesløse, at placere det bare overalt. Husk, at dette læder taske er følsom og dyrt. Vær også opmærksom på om de kroge og andre praktiske emner på din taske. Du ønsker ikke at tabe eller beskadige disse, gør du?
  • Rens regelmæssigt coach bag mindst en gang om måneden. Overvej at tasken vil bære en masse snavs fra omgivelserne. Den opsamlede snavs skal fjernes fra din taske med det samme. At gøre dette bør ikke være så ofte som hver dag, fordi det vil rive læderet væk. Dog vil hyppig rengøring giver forhindre snavs fra at ødelægge din dejlige taske. Rengøring af en Coach taske er nemt, alligevel. Du skal bare nødt til at bruge almindelige vaskeklude eller særlige læder klude. Let tørre snavset fra posen ved hjælp af nogen af ​​disse, men brug aldrig en våd klud, da det ødelægger posen. Nu, hvis din coach er lavet af læder og stof, du har brug for en særlig rengøring produkt til det. Dette kræver særlig stof renere du kan købe fra Coach. Du kan også købe en speciel rensevæske til en læder Coach taske fra producenten.
  • Glem ikke posens inde. Rengør denne del også hjælp af en simpel støvning off. Du kan også bruge vakuum har slange vedhæftet fil til forsigtigt at rengøre posens inde.
  • En støvposen er den bedste beskyttelse til din coach bag. Efter rengøring din taske, skal du sørge for at beskytte den mod mere støv og skidt være. Gør dette ved at opbevare det inde i støvposen eller et pudebetræk lavet af 100% bomuld.
  • Læg din håndtaske fladt, når du lægger det på hylden. Vær omhyggelig med ikke at stable noget på det, ellers dens læder og form vil blive ødelagt.

Disse "hvordan" plejetips ikke kun gælde for Coach håndtasker. Du kan også bruge disse til Coach bagage håndtasker og pung læder. Du kan endda bruge dette til at tage sig af Coach replika håndtasker.