E2a

Hvordan til at offentliggøre en kristen børnebog

Som forfatter, du ønsker at kommunikere dine tanker til en bestemt gruppe af læsere - voksne eller børn, sci-fi fanatikere eller håbløse romantikere - at inspirere, motivere, underholde eller at presse på for forandringer.

At skrive en bog er en stor bedrift for dig

At skrive en bog er en stor bedrift for dig. Det er et bevis på din gave, og er opfyldelsen af ​​en livslang drøm. Lige så tilfredsstillende og givende som at skrive den sidste sætning på din bog er at se din bog på tryk, klar til at blive offentliggjort.

Efter at have skrevet en kristen børnebog, du er nu klar til at dele de erfaringer og historier med børn og forhåbentlig give dem inspiration, håb og motivation, de har brug for at komme igennem hverdagen. Her er et par tips om, hvordan du kan udgive dine kristne børnebog.

Hvordan til at offentliggøre en kristen børnebog. Spejder for udgivere.
Hvordan til at offentliggøre en kristen børnebog. Spejder for udgivere.

  • Polere dit arbejde. Inden du kontakter en udgiver, i kontakt med nogen, der har erfaring med at redigere manuskripter får. Få ham eller hende gå over dit arbejde og korrekturlæst den til at tjekke efter forkert stavede ord eller grammatiske fejl. Bemærk, at det er bedst at have nogen gøre det redigering eller korrekturlæsning for dig, fordi dit kendskab til dit arbejde har tendens til at blande sig, hvor præcist du kan få øje for fejl.
  • Spejder for udgivere. Der er mange forlag, du kan tjekke ud på internettet eller endda i din lokale business vejledning. Kontroller udgiverens troværdighed og gennemse de bøger, de har udgivet i årenes løb. Det er bedst at indsnævre dine valg til udgivere, der har erfaring i at udgive børnebøger, som de vil have et team af kunstnere og designere, der kan give dig de bedste ideer til din bog.
  • Send et brev. Når du har valgt forlagene, du ønsker at gøre forretninger med, skrive dem hver en hensigtserklæring og inkluderer synopsis af din bog. Hvis din bog er illustreret, kan du også ønsker at inkludere prøve kapitler med illustrationerne til at give dem en idé om, hvad bogen handler om. Bemærk, at nogle forlag kræver en fuld manuskript af bogen skal sendes til dem for gennemgang, så du måske ønsker at forskning på de forlag, du er interesseret i først, før du sender dem dit brev.
  • Vær tålmodig, men har en plan B. Det kan tage lidt tid, før du får et svar fra forlagene, du kontaktet. Vær tålmodig, da du ikke er den eneste, der sendte dem et manuskript, der skal revideres. Mens vi venter, kan du ønsker at arbejde på din næste bog, så i tilfælde af en udgiver tager interesse og spørger, om du har flere historier, vil du have en portefølje til at vise dem.


Hvis alt andet fejler, og ingen forlag tager interesse i dit arbejde

Hvis alt andet fejler, og ingen forlag tager interesse i dit arbejde, skal du ikke miste håbet. Find en ven, der kan hjælpe dig illustrere dine børnebog og arbejde med ham eller hende. Derefter kontakte en lokal trykkeri virksomhed, der kan give dig en god handel og få dem udskrive din bog. Annoncer din bog online, markedsføre det til skoler, kirkelige grupper for børn og dine naboer. Dette kan tage en stor indsats, men det vil hjælpe dig med at opbygge dit bogens navn, og det vil sætte din bog på markedet.

Når du har udgivet din kristne børnebog, kan du nu sætter en ære i at se smil af dine unge læsere og røre deres liv og inspirerende forandring.