E2a

Hvordan til at offentliggøre en hvidbog

Først og fremmest, hvad er et hvidt papir

Først og fremmest, hvad er en hvidbog? En hvidbog refererer til en guide eller rapport, der har til formål at uddanne folk om, hvordan man løser problemer eller træffe beslutninger. Det er meget oplysende, og det er normalt anvendes i forskellige tekniske eller specialiserede områder. Også er udtrykket hvide papir kommer til at være populært i forbindelse med markedsføring og salg værktøjer til virksomheder.

Hvis du ønsker at udgive en hvidbog, her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

Være velbevandret om et bestemt emne. Først og fremmest er det vigtigt, at du opbygger din troværdighed på det emne, du ønsker at skrive om. Husk, at en hvidbog være yderst oplysende, og så hjælper det, hvis du har nogle insider tricks af handelen viden, der skulle vise sig at være nyttigt for læserne.

Så hvad skal du skrive om

Hvordan til at offentliggøre en hvidbog. Være velbevandret om et bestemt emne.
Hvordan til at offentliggøre en hvidbog. Være velbevandret om et bestemt emne.

Så hvad skal du skrive om? Overvej dit job erfaringer og din uddannelse, og brainstorme på, hvad bestemte områder din ekspertise er. Hvis du er en produktudvikler, så vil du være meget kvalificeret til at skrive om de fordele, brugsanvisninger mv, af det produkt, du er ved at udvikle.

Ved hvordan man gør teknisk skrivning

Ved hvordan man gør teknisk skriftligt. Skrivning af en hvidbog har forskellige sæt retningslinjer end sige, skrive en novelle. Sørg for at du ville vide, hvordan at præsentere din hvidt papir i en meget forståelig måde. Hvis du ønsker at kigge efter andre tips til at skrive en hvidbog, klik her . Du kan også prøve at læse op på nogle grundlæggende tekniske skriftligt .

Udnyt internettet

Udnyt internettet. I dag er det meget overskueligt at få papir på det offentlige radar. Her er nøglen: udnytte internettet. Du kan oprette din egen hjemmeside med dit eget domænenavn, for en gennemsnitlig pris på omkring 10€ om året. Eller kunne du bruge gratis blogger sites såsom bloggerspot.com, hvor du ville være fri til at uploade en artikel du ønsker det.

Her er en anden mulighed: Hvorfor ikke udnytte sociale netværkssider så godt? Opret en konto for dine artikler, og inviter dine venner og deres venner at gennemlæse gennem dine hvidbøger. Det centrale her er at tænke ud af boksen for måder, hvorpå du kan få folk til at læse dine artikler. Det er, hvad udgivelse handler om, er det ikke?

Først og fremmest, hvad er et hvidt papir. Ved hvordan man gør teknisk skriftligt.
Først og fremmest, hvad er et hvidt papir. Ved hvordan man gør teknisk skriftligt.

Også oprette Twitter-konti til at opdatere dine venner om dine seneste skriftlige papirer. For flere måder at tiltrække trafik til dit website, kan du læse denne artikel .

Prøv thomasnet.com

Prøv thomasnet.com. ThomasNet.com begyndte som Thomas register over europæiske producenter, et bibliotek af oplysninger om industrivarer. Den blev første gang udgivet i 1898, og i øjeblikket, det opretholder en online database på Thomasnet.com . Tilmeld dig på denne hjemmeside, og læse om, hvordan du kan udgive din egen hvidbøger på dette sted. Endnu en hjemmeside, som du kunne prøve er thinkhdi.com . Du kunne indsende hvidbøger på dette website for emner som kundeservice, projektledelse, marketing og Workforce Management.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder, du kunne have din hvide papir udgivet. Det er en stor ting at leve i det 21. århundrede, hvor mange muligheder kunne komme til at bære frugt lige ved klik på en knap. Held og lykke, og håber denne artikel har hjulpet dig ud!