E2a

Hvordan til at lære akvarel

Akvarel maleri - maleri i noget medie - er en af ​​de mest tilfredsstillende hobbyer du kan have. Hvis du er interesseret i at lære at male i akvarel, kan du ønsker at tage nogle online kunstkurser.

Hvordan til at lære akvarel. Et par enkle akvarel teknikker.
Hvordan til at lære akvarel. Et par enkle akvarel teknikker.

At komme i gang med akvarelmaling, gå til en kunst levering butik og shoppe rundt.

Du skal bruge:

 • Akvarelpapir
 • Rør af maling
 • En plastik akvarel palet
 • Et sortiment af børster.

Forsøg ikke at lære at male med et barns sæt akvareller

Forsøg ikke at lære at male med et barns sæt akvareller. At producere en vask af farve.
Forsøg ikke at lære at male med et barns sæt akvareller. At producere en vask af farve.

Forsøg ikke at lære at male med et barns sæt vandfarver. Disse er lavet med en meget lille mængde af pigment og en stor mængde fyldstof, og det vil være vanskeligt at have samme virkning som med "voksen" vandfarver. De fleste producenter af maling producere en 'elev klasse "af akvarel, hvilket er betydeligt mere økonomisk at" artist klasse', men det lider under det samme problem som barnets sæt pan farver - svage ringere pigmenter. Hvis du har råd til det, køber færre rør og få kunstneren kvalitet af maling.

En god nybegynder er indstillet af farver er: Ultramarinblå

En god nybegynder er sat af farver er: Ultramarinblå, Windsor Blå, Alizarin Crimson, Cadmium Rød (faktisk ser orange), Cadmium Gul, Thalo Green, Burnt Sienna. Du vil bemærke jeg ikke foreslå sort. Du kan lave en imponerende mørk sort ved at blande dybe grønne og røde, så de fleste watercolorists hån købe sort maling, men foretrækker at blande deres egne behov.

Køb en 'Studio palet "for din maling

Køb en 'Studio palet "for din maling. Dette er en stor, som regel plastbakke med brønde rundt om kanterne og et stort område i midten til at blande dine farver. For at forberede din palet, klemme ud en mængde af hver farve i sit eget godt og lad det tørre. Du er i det væsentlige at skabe hvad der svarer til barnets sæt pan farver, du kun bruger professionel kvalitet pigmenter og palet.

Når maleriet i akvarel

Når maleriet i akvarel, vil du dæmpe pigment kager, du vil bruge, enten med en våd pensel eller en lille spray flaske vand. Når du arbejder, dyppe penslen i vand, derefter Smoosh det rundt i malingen, at få det godt gennemblødt med farve-laden vand. Derefter Smoosh din pensel i en ren plet i midten af ​​din palet, overføre maling fra penslen til plast. Nu, hvis du kommer til at blande en farve, rense din pensel og afhente en blanding af farve og føje den til pyt midt i paletten.

Test den resulterende farve på en lille lap akvarelpapir for både nuance og mætning. Det vil sige, det er den rigtige nuance? Og er det den rette intensitet?

Et par enkle akvarel teknikker

En Wash

 1. At producere en vask af farve, noget du kan gøre, når du maler en himmel eller som baggrund for et felt, skal du først blande den rigtige farve på din palet. Lav en masse maling. Det er irriterende at løbe ud og er nødt til at forsøge at farve matcher det første parti, alt imens din vask tørring og striber.
 2. Bruge en stor 'moppe' børste eller lignende børste. Dette er en børste, der er større og bredere end den runde børste, og er perfekt egnet til dette formål.
 3. Har det område skitseret, at du ønsker at "vaske" med farve. Når du begynder, vil du arbejde hurtigt, så du vil vide, hvor du skal hen, før du begynder.
 4. Har dit maleri support vippes lidt op. Du normalt male akvareller på en flad overflade, men gør en vask er en af ​​undtagelserne.
 5. Med din pensel mættet med den blandede farve, hurtigt tegne en lige linje fra venstre mod højre (eller hvis du er venstrehåndet, fra højre til venstre). Malingen vil perle op og danne en linie i bunden af ​​din første skår af farve.
 6. Nu flytter din pensel ned og gøre det næste slag, overlappende første streg lidt, så du indsamler og bære væk perlerne af maling fra første streg. Du skal handle hurtigt for at forhindre den tidligere slagtilfælde fra start til tørre, før du placerer den næste, eller din vask vil have synlige linjer i det.
 7. Fortsæt ned ad papiret, genopbygges din pensel med maling fra pyt på din palet efter behov, indtil du har nået slutningen af ​​det område, fyldt med "vask". Nu dab din pensel halvtør på et stykke køkkenrulle og forsigtigt afhente beaded farve fra det sidste slag af maling.

Tør børste

Tør børste er en teknik nyttig til at oprette teksturer, mønstre og detaljer.

 1. Bland en mørk farve i midten af ​​din palet. Du ønsker en masse af pigment i denne blanding, i forhold til mængden af ​​vand. Malingen bør være lidt »tyk. '
 2. Brug en flad pensel, hvis bredde afhænger af størrelsen af ​​det område, du vil være teksturering.
 3. Dyp penslen i vand og derefter tørre det på et stykke køkkenrulle, så det er "fugtig".
 4. Nu afhente nogle af dine blandede, tyk maling fra din palet og slagtilfælde din pensel let hen over overfladen af ​​papiret.
 5. Snarere end flyder jævnt og ubesværet over papiret, vil penslen springe, adskille og hoppe, gør brudte parallelle linjer, der nemt kan duplikere træ korn, bark af et træ eller et dyrs pels.

Akvarel er en udfordrende kunstform, men det behøver ikke at være truende. Spendere på gode forsyninger forkæle dig selv med et online kunst klasse eller nogle bøger om emnet, og begynde!