E2a

Hvordan til at indsamle vintage militær medaljer

Medaljer er blot materielle ting, der enten er farvet guld

Medaljer er blot materielle ting, der enten er farvet guld, sølv eller bronze, men de repræsenterer og står for så meget mere. De symboliserer storhed, ekspertise, tapperhed, engagement og en masse ting, at en person kan være stolte af. For nogle kan det betyde at være den første til at slutte i et løb. Det kunne betyde, at få de højeste karakterer i klassen, Eller, kan det betyde at være den bedste medarbejder på et kontor.

Men for nogle, disse medaljer vejer så meget mere end blot et par pounds. Militære mænd og kvinder, som har givet så meget og gjort så meget for landet er også blevet belønnet med medaljer. Får nogen medalje af nogen art betyder allerede, at de har bidraget til sikkerhed og sikring af landet og dets borgere. Den medaljer blot bare symbolisere deres genvordigheder, tårer, smerte og alt det de har været igennem i kampene i krigene i menneskeheden. For nogle, selv disse betyde, at en person har givet liv og lemmer for en god sag.

Hvordan til at indsamle vintage militær medaljer. Beslut hvilke typer af militær medaljer du ønsker din samling, der skal fokuseres på.
Hvordan til at indsamle vintage militær medaljer. Beslut hvilke typer af militær medaljer du ønsker din samling, der skal fokuseres på.

Mange har fundet, at disse medaljer har så megen værdi, og at disse er gode samleobjekter stykker. Hvis du også ønsker at slutte sig til en verden af ​​samlere og indsamle dit eget sæt af militær medaljer, læse følgende tips og forslag:

  • Beslut hvilke typer af militær medaljer du ønsker din samling, der skal fokuseres på. Hvis du kun vil militær medaljer fra en bestemt æra eller bestemt land eller medaljer fra en bestemt gren, er det vigtigt, at du beslutter dig om denne første før de går ud for at søge efter disse medaljer. Dette vil gøre din søgning lettere og mindre overvældende.
  • Gå til antikke butikker, der sælger militære memorabilia og søge efter værdifulde medaljer fra forskellige tidsaldre. Det ville også være et godt sted at spørge de antikke butiksejere, hvis de ville vide af andre steder, der også har andre militære memorabilia.
  • Auktion sites er også gode muligheder for at kigge efter værdifuld medaljer. Du kan også deltage militære samleobjekter shows. Det er gode steder at kigge efter flere varer, som du finder som værdifulde tilføjelser til din samling.
  • Prøv garage salg og genbrugsbutikker. Sparsommelighed butikker, garage salg og loppemarkeder er også gode steder, hvor du kan komme på tværs af store fund. Du vil også være i stand til at købe medaljer til billige priser.
  • Vær opmærksom på forfalskninger eller kopier. I din forskning, er det også vigtigt, at du lærer at skelne en ægte medalje fra en kopi. Kopierne skal have ordet "kopi" indgraveret på sin bagside. Men der kan være nogle, der er blevet gengivet som kunne passere for autentiske stykker. Sørg for at du ikke få sig narre af dette.
  • Opbevar din medaljer i et trygt og sikkert sted, der er fri for tyveri og brand, og langt fra utilgængeligt for børn. Nogle af de medaljer kan være lille nok til at blive slugt af dine børn og forårsage alvorlig personskade. Er fremstillet af metal, disse er også udsat for korrosion. Det er også en god idé at holde dine samleobjekter under lås og nøgle, bare for at være på den sikre side.

Nu hvor du ved, hvordan det er at gå om at starte en samling af militær medaljer, kan du allerede gå ud og søge efter disse uvurderlige genstande.