E2a

Hvordan til at indsamle tegneserier

Tegneserier for mange mennesker er fornøjelig læsning materialer, men for andre er de værdifulde kunstværker værdig skal indsamles og bevares. Hvis du fallion den sidstnævnte kategori og er endnu overvejer at starte din egen samling af tegneserier, skal du følge de tilsvarende poster.

Hvordan til at indsamle tegneserier. Bestem din grund til indsamling.
Hvordan til at indsamle tegneserier. Bestem din grund til indsamling.

  • Bestem din grund til indsamling. Nogle mennesker er efter fortjeneste, andre for sjov af læsning, og der er samlere, der ikke læser en enkelt tegneserie i deres samling. Etablering hvorfor du indsamler tegneserier i første omgang vil give dig ideer til, hvad man skal kigge efter og hvordan man får dem. For eksempel er faktorer som prisoversigter, kvalitet og komisk klassificering ting, du bør blive fortrolige med, hvis du kommer til at samle for profit. Du bliver nødt til at vide, hvilke tegneserier er stigende og faldende i værdi, og være indsigtsfulde om tilstanden af ​​det materiale, der definerer grading system og naturligvis sjældenhed, og historisk betydning.
  • Vælg tegneserier henhold til dine interesser. Det vil være ret nemt at gøre dette efter at have etableret din grund til at starte en indsamling. Hvis det er for din egen nydelse, kan du blot købe de typer af tegneserier, som du er glad for at læse. Men hvis du kommer til at videresælge, bliver du nødt til at overveje, hvad forskellige tegneserier er mere tilbøjelige til at få købt af din målgruppe - dine venner, ivrig tegneserie læsere, og co-samlere fra forskellige steder. Husk, at verden af ​​tegneserier ikke handler om superhelte. Genrer rådighed er børn, voksne, humor, fantasy, romantik, action og eventyr, alternativ, manga, osv. I dag, manga tegneserier, som er oprindeligt japansk og oversat til engelsk i Europa bliver væsentligt populære, at de er eftertragtede i mange andre lande.
  • Vide hvor man kan få dem. På denne dag og alder, er intet for svært at finde. Du kan få selv de sjældne og vintage tegneserier uden at komme ud af dit hus. Internettet gør det muligt sammen med online-markedspladser, såsom e-Bay, Amazon, og komiske samlerobjekter sites. Traditionelt selv, kan du stadig købe tegneserier fra et lokalt eller specialitet butik, hvor du personligt kan se tilstanden af ​​materialerne. Du kan også placere forudbestillinger og få rabatter fra lokale butikker og grossister.

En af de vigtigste ting, du skal vide som en tegneserie samler er, hvordan man opbevarer din samling ordentligt. For at opretholde værdien af ​​dine tegneserier bør du investere i en kvalitet beskyttelse ærme såsom Mylar. Køb eller bygge en skræddersyet tegneserie boks, hvor du kan placere din samling i lodret position. Det er også bedst at holde en oversigt over din samling via Excel eller ethvert andet program på din computer, især hvis du allerede har en stor samling af tegneserier. Det vil være lettere at kategorisere de tegneserier efter deres genre, betingelse og pris.