E2a

Hvordan til at indsamle sne glober

Det var i midten af 1800-tallet, når sne glober først dukkede

Det var i midten af 1800-tallet, når sne glober først dukkede op. Umiddelbart efter, at blev de meget populære. Oprindeligt blev de indført som papirvægte. Snart efter vendte de sig at være godt elsket som hjemme ornamenter. I dag er de også omtalt som sne kupler, sne shakers, vand bolde, vand kupler, eller snestorm vægte.

Interessant de tidligere sne glober havde vand inde

Hvordan til at indsamle sne glober. Bliv fortrolig med snekugle sortimenter.
Hvordan til at indsamle sne glober. Bliv fortrolig med snekugle sortimenter.

Interessant de tidligere sne glober havde vand inde. Til sidst blev vandpåfyldning erstattet af let olie. Når lyset ud blev umoderne, til vandpåfyldning tilbage. Men i løbet af denne tid, var vand allerede er blandet med en frostvæske, enten med en glycol eller en glycerin.

Moderne sne glober er syntetisk-made, ind og ud. De indeholder også flitters. Filtrene er primært Kina og porcelæn chips, metal flager, rismel, knoglefragmenter, eller mineraler er kendt som merskum.

Her er nogle tips om, hvordan du kan kick-off din snekugle samling:

Det var i midten af 1800-tallet, når sne glober først dukkede. Vide mere om præmien sne glober.
Det var i midten af 1800-tallet, når sne glober først dukkede. Vide mere om præmien sne glober.
  • Bestem din grund til at forfølge din passion for snekugle samling. Vil du samle dem rent for personlig nydelse? Eller er du tænker på at gøre gode penge fra den samling, du er ved at bygge? Eller begge dele? Din grund er helt sikkert kommer til at indstille den slags tid, du ønsker at investere eller omfanget af indsats, du har til hensigt at udøve.
  • Beslut dig for den specifikke snekugle tema, som du vil sætte sammen. Er du interesseret i at få disse sne glober med julen motiv? Hvad om disse stykker med berømte bygning? Eller måske de kitsch dem?
  • Bliv fortrolig med snekugle sortimenter. De fås i forskellige former. Nogle er æg-lignende eller kuppellignende. Hvis de ikke er kugleformede, er de kaldt "figurals". De er formet som pyramider, kuber, flasker, eller hvad du kan forestille dig.
  • Vide mere om præmien sne glober. Eye dem ud. Selv om de ofte annonceres, er deres mængde er begrænset. De er kun tilgængelige i en kort span tid.
  • Favorisere sne glober, der er lavet af glas. De er meget mere kostbar sammenlignet med dem, der er lavet af plastik. Sørg for, at deres baser er enten Bakelit, træ eller keramik.
  • Vær især om fabrikanten og / eller det land, hvor dine sne glober stammer fra. For eksempel, hvis de var 19. århundrede Frankrig gjorde kan du forvente, at de bliver monteret på en marmor base eller en tynd porcelæn. Holde dem i god stand. De er virkelig værdifulde. I mellemtiden, hvis du sammenligner Hong Kong-made sne glober, vil de skille sig ud over for de tyske stykker.
  • Spejder for de one-of-a-kind sne glober. De er nemme at få øje på, fordi de tal eller figurer inde i dem er håndmalede. De er mere værdifuld i forhold til de masseproducerede stykker. De er af bedre kvalitet og de ser mere smuk.

Du kan købe dine sne glober næsten overalt

Du kan købe dine sne glober næsten overalt. De er let tilgængelige i gavebutikker, rasteplader, forlystelsesparker, lufthavne centre, og souvenir butikker. Du kan også få dem i dit samfund antikvitetsforretninger, loppemarkeder, og messer. Selvfølgelig kan du også tjekke ud interessante ting fra on-line auktioner i ny og næ.