E2a

Hvordan til at indsamle postkort

Husk ord: deltiologist. Ja, du kommer til at være et deltiologist hvis du beslutter at forfølge din passion for postkort samling. Og ikke får overrasket, hvis du begynder at indse, at der er hundredvis af millioner af alvorlige deltiologists over hele verden. Postkort kollektionen er utvivlsomt udgør populært. Det rangerer tredjepladsen blandt de mest foretrukne indsamling hobby på verdensplan. Måske en masse mennesker som dig er blevet lokket til hobby på grund af to enkle kendsgerninger. For én, er postkort dime et dusin. De kommer i forskellige emner og temaer. Ligeledes har de været let tilgængelige for en lang tid. Faktisk er den ældste brik som du kan medtage i din samling dateret 1869. Er det ikke spændende? Her er nogle retningslinjer for, hvordan du kan begynde at indsamle postkort:

  • Vide, hvilke postkort er værd at indsamle. Uddan dig selv. Der er en masse af websteder, der let kan informere dig om, hvordan man vurdere eller bestemme værdien af ​​en bestemt postkort. Start med de websteder, der guider dig om den faktiske alder af den brik, som du ønsker at benytte. Derefter kan du lære mere om den sjældne og vintage dem. Og selvfølgelig, gå ikke glip af de websteder, der fortæller dig om de prisoversigter. Hvis du ikke er en computer aficionado, så bare tjek nogle postkort opkøber vejledning bøger. De fleste publikationer kan give dig de væsentlige oplysninger om hobby. De fleste af dem indeholder talrige fotos og illustrationer af de interessante og vigtige postkort, som du har brug for at bemærke.
  • Find ud af hvor du kan få de postkort til din samling. Hvis du har orienteret dig om den hobby, din næste skridt er at begynde at finde og få dit postkort.
  • Spørg din familie og venner, hvis de kan spare nogle postkort til din samling. Nogle af dem kan endda overraske dig med en gammel samling og måske deres gavmildhed kan kvikke op din første drev. Du kan også finde ud af, om de har gemt nogle gamle stykker i deres loftsrum. Husk at sige - velgørenhed begynder derhjemme.
  • Derefter kan du gå til eBay. Se om der er nogen emner på auktion. Hvis det, du er eyeing viser sig at være værdifuldt, efterspørgslen efter en forsikring. Eller du kan kontakte nogle postkort forhandlere on-line.
  • Du kan også besøge din lokale antikke butikker. De fleste af dem har vintage postkort, pænt stashed i en skotøjsæske. Så bedre kig rundt.
  • Selvfølgelig skal du ikke gå glip af deltagelse på messer, loppemarkeder og ejendom salg.
  • Lær at gemme dine vintage postkort. Du kan i første omgang sætte dem i en kasse. Men som du indsamle mere, har til formål at opgradere din lagerplads valg. Du kan få nogle ærmer, album og rammer. Du kan også vælge at have polyethylenposer. Sørg for, at dit postkort er holdt i en fugtig-ledig plads.

Hvordan til at indsamle postkort. Vide, hvilke postkort er værd at indsamle.
Hvordan til at indsamle postkort. Vide, hvilke postkort er værd at indsamle.

Du kan få mere indsigt om indsamling af postkort, når du omgås med dine kolleger samlere. Bortset fra muligheden for at handle med dem, kan de også lære nogle teknikker til, hvordan du kan gøre din samling mere imponerende.