E2a

Hvordan til at indsamle askebægre

Askebægre er typisk udformet med en flad beholder og en flad bund, som er beregnet til at hvile på bordet. Chancerne er du har en eller to i dit hjem, især hvis du er ryger, da et askebæger er primært en beholder til aske og skod fra cigaretter. Men der er mange mennesker, som ikke engang ryger, men finde tilfredsstillelse i at erhverve og indsamle askebægre. Uanset om du er ryger eller du bare sætte pris på de ornamentale træk askebægre og vil gerne forfølge indsamling som en hobby, kan du overveje følgende tips.

Hvordan til at indsamle askebægre. Fastslå, hvad du leder efter i et askebæger.
Hvordan til at indsamle askebægre. Fastslå, hvad du leder efter i et askebæger.

  • Fastslå, hvad du leder efter i et askebæger. Du kan bogstaveligt talt købe en masse smukke, kunstneriske og unikke askebægre i markedet, men hvad er det i et askebæger, som du finder værd indsamling? Askebægre kommer i forskellige stilarter og designs. Du kan begynde at plukke dine præferencer baseret på design eller af det materiale, den er lavet af. Askebægre kan fremstilles af ler, glas eller metal. Med så mange typer af askebægre til rådighed på markedet kan det være meget forvirrende at vælge, hvilke at fokusere på. Mange samlere forfølger vintage men der er nogle der er efter det unikke design og funktioner overvejer arkitektur askebægeret mere betydningsfuld end den alder. Når du har oprettet, hvad du specifikt ønsker at bringe ind i din samling, fokus på det, medmindre du ikke har nogen særlig kriterium i tankerne.
  • Bestemme navnet og historien bag din askebæger. Dette er især vigtigt, hvis du indsamler vintage. Historierne bag din samling er stor samtale startere og er selv netop af de grunde, der gør dine emner værdifuld. Selv hvis du ikke indsamler antikviteter, er der altid et aspekt, der vil motivere dig til at undersøge et bestemt emne og ikke give slip på det, indtil du er sikker på at det går til din samling. Sådan er en konto, du kan associere med et samlerobjekt, at du vil finde så uundværlig i fremtiden. Overflødigt at sige, navn eller mærke har så meget at gøre med værdien af ​​et element. Derfor betaler det sig at investere på de anerkendte navne, hvis du vil have dine samleobjekter for at bevare deres værdi i fremtiden.
  • Find dine samleobjekter askebægre. Besøg antikvitetsforretninger, loppemarkeder og værftets salg. Det er steder, du er mest sandsynligt at finde værdifulde askebægre. Du kan også søge via e-Bay og andre markedspladser på internettet. Når du køber din vare, skal du undersøge betingelse, mærke, og andre faktorer, der påvirker dens inddrivelse.

Du er bestemt ikke alene i denne stræben

Du er bestemt ikke alene i denne stræben. Derfor ville det være en fordel, hvis du finder dine co-entusiaster. Mange mennesker finder askebægre interessante stykker, at selv ikke-rygere er glødende på at indsamle dem. Hvis du tilslutter med disse mennesker, du ikke kun får det privilegium at dele din passion, men du får også flere andre fordele. Du kan lære mere om historie, kunst og arkitektur af askebægre, der er væsentlige faktorer for prisfastsættelse af varer. Du kan lære hvor man kan finde unikke designs og forhandlere, der har dem, og du kan selvfølgelig ikke handle eller sælge med andre samlere.