E2a

Hvordan til at handle som en forkælet pige

Hvorfor enhver pige ønsker at handle som en forkælet møgunge er ikke helt klart, men der skal være nogle gange, hvor denne færdighed vil blive nyttig. Hvis du tror, ​​du måske nødt til at forbedre talent på dette område, eller du ikke har den mindste erfaring med at blive forkælet og har brug for at få nogle, hvad skal du så gøre? Hvordan du opfører dig som en forkælet pige?

Hvordan til at handle som en forkælet pige. Først skal du klage.
Hvordan til at handle som en forkælet pige. Først skal du klage.

  1. Først skal du klage. Klager over alt. Piger, der er forkælet, er aldrig glæde mig over noget. De vil altid den nyeste, største, dyreste gadget. Og selv hvis de får det, de vil have noget mere. Spoiled piger er aldrig tilfredse. Derfor, hvis du ønsker at give en luft af at blive forkælet, skal du klage over noget og alting. dvs "Jeg kan ikke lide denne restaurant, at du bragte mig til. det er alt for almindelig og servitrice er patetisk." eller "Denne kjole min mor købte til mig er værdiløs. Det er så ud af stil, og jeg vil blive hånet, hvis jeg bære det."
  2. For det andet skal du være fuldstændig optaget af dig selv. Det vil sige, at du skal have nogen bekymring for andres følelser eller udtalelser, men din egen. Du skal være selv-indbildsk, selvbevidst om dit hår, makeup, negle, tøj, og figur. Du skal sikre, at du er i centrum for opmærksomhed. Du kan gøre dette ved at spille selvmedlidenhed kort og begræder dit liv, din situation, eller kjolen din mor lige har købt dig. Mens du kan tillade andre at tale, vil du kun acceptere deres ord, hvis de er rettet i medfølelse eller omsorg for dig.
  3. For at være forkælet, skal du altid få din vej. Dette er i sagens natur blive forkælet. Du vil ikke acceptere et "nej" til noget som helst, selv til de mest absurde anmodninger. Hvis nogen fornægter dig dit ønske, skal du lægge op en kamp. Lad dem ikke få deres måde for du skal få dit. Du kan ikke opgive kampen, indtil den anden part giver i og tilbyder dig præcis, hvad du ønsker. Dette kan kræve tårer eller ultimatum, men det vil være det værd i sidste ende. Du har fået din vej.
  4. Spoiled piger også skal have en luft af at være rig og betydningsfuld. Derfor skal du bære de fineste tøj, du kan styre, køre den bedste bil, du har råd, har alle de nyeste gadgets, og vise alle dine pomp og lykke til alle, du møder. Selv hvis du er ikke rigtig, at de rige, skal du gøre dig selv synes at være det vigtigste, der nogensinde jorden. Du skal kræve opmærksomhed og ærbødighed, for har du ikke kender, at verden drejer omkring dig?

Hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan de skal agere som en forkælet pige

Hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan de skal agere som en forkælet pige, det er ikke så svært. Bare kaste tilsidesætte enhver bekymring for andre og kun tænke på dig selv. Du vil ramme plet godt nok.