E2a

Hvordan til at gøre en overhånd knude

Realiseringen overhånd knob er meget let at gøre

Realiseringen overhånd knob er meget let at gøre. Dette er en af ​​de mest almindeligt anvendte knob, som du sandsynligvis gør hver dag. Det er også den mest basale form for knude. Hvis du går camping ofte eller er interesseret i at gøre smykker, bør du lære denne knude. Alt du behøver er en ledning og begge dine hænder. Overhånd knob er almindeligt anvendt i gør armbånd eller halskæder. Denne form for knude er normalt bruges, når du vil have din snor til at være sikker, og hvis du agter at være permanent. Det er derfor, de er så alsidig. Den perlebroderi på dine smykker vil være sikker, og dine telte vil være stabil. Dobbelt overhånd knob er også almindeligt anvendt, fordi de gør knuder, du foretager endnu stærkere end overhånd knob. Denne type er mere tunge. Hvis du har brug for en kraftig knude, overhånd knob er de bedste til at bruge.

Her er de trin om hvordan man laver en overhånd knude:

  1. Lav en løkke i begyndelsen af din snor. Tag to lange snore og fold dem begge i halve danner en løkke. Dette vil give dig den base for din overhånd knude.
  2. Hold den foldede ende af ledningen med den ene hånd og gøre det samme loop i begyndelsen. Sørg for, at alle dine loops er pæne og ryddelige, så din knude er sikker.
  3. Fastgør foldede ende af ledningen og skub det under loop, hvilket gør det til at ligne en kringle. Hold alle de sløjfer sikkert.
  4. Træk i snoren og stram den, hvilket gør det sikkert. Dit overhånd knude er gjort.
  5. Hvis du vil have dobbelt told beskyttelse prøve at lave dobbelt overhånd knob. Alt du skal gøre er at lave en løkke med ledningen eller snor. Tag en ende af ledningen eller snor og snor over det, dengang under sløjfen. Trække i trådene stramme at sikre det.

Med disse meget enkle trin

Hvordan til at gøre en overhånd knude. Lav en løkke i begyndelsen af din snor.
Hvordan til at gøre en overhånd knude. Lav en løkke i begyndelsen af din snor.

Med disse meget enkle trin, kan du gøre en overhånd knude på ingen tid. Prøv at lave overhånd knob til sikre ledninger, armbånd, halskæder, ledninger og reb. Der er mange ting, du kan gøre med overhånd knob. Prøv at lave en masse overhånd knob i én streng at skabe en unik armbånd. Hvis du ønsker, kan du gå et skridt videre og lave en masse overhånd knob i flere strenge. Du kan strengen dem sammen for at gøre en unik lagdelt armbånd eller halskæde. Du kan også bruge denne knude, når du ønsker at organisere dit hus. Denne knude er nyttig til at holde tingene på plads, især i garagen. Du kan hænge dine værktøjer eller materialer inde et stykke stof og bruge overhånd knude til at hænge det ned fra loftet. Det betyder, at du sparer mere plads i din garage. For tungere værktøjer som tømmer, hvorfor så ikke bruge flere ledninger med dobbelt overhånd knude? Det er perfekt til dette formål, fordi det er mere tunge end den enkelt overhånd knude. Der er mange ting, du kan gøre med en overhånd knude.