E2a

Hvordan til at deltage højdepunkterne bogklub

Højdepunkter eller Højdepunkter for børn er et magasin udgiver catering til børn i alderen to år og ældre. Bladets oprindelige forlag var Garry og Caroline Myers. Mr. og Mrs Myers begyndte at undervise analfabeter amerikanske soldater under Første Verdenskrig. Bagefter arbejdede for en anden børns magasin før du starter deres egen. Da det startede i 1946, havde Highlights Magazine diversificeret og tilbyder nu børns legetøj, magasiner til børn i forskellige aldre og bogklubber. Den Highlights Book Club fokuserer på udviklingen af ​​færdigheder hos børn til at lære matematik, problemløsning og geografi gennem forskellige eventyr, gåder og skjulte billeder. At deltage i en eller flere af de Højdepunkter bogklubber er nemt. Tag et kig på nedenstående tips.

  • Besøg Højdepunkter website . På toppen site navigation panel, vil du se forskellige knapper. Klik på den, der siger klubber. Drop down menu vil give dig links til de forskellige bogklubber, der bliver tilbudt. Klubberne er skjulte billeder Playground, der er egnet til børn i alderen nul til seks år. Puzzle Buzz er egnet til 4-7 årige, mens Which Way Europe, Top Secret Adventures Mathmania og Puzzle Mania er for ældre børn i alderen 7-12.
  • Medlemskab begynder, når du placerer en ordre på en bog som tilhører en bestemt klub. Prisen for en bog er minimal. Der vil også være et lille gebyr for forsendelse og håndtering. Når du har placeret ordren bogen vil blive sendt til dig. Nogle bøger omfatter nogle gratis læsestof og læring værktøjer. Du vil så modtage en ny bog hver femte uge, som vil blive automatisk opkrævet på dit kreditkort. Du kan annullere medlemskabet når som helst og / eller returnere de efterfølgende bøger, som vil blive sendt til dig.
  • Tag et kig på de forskellige bogklubber, da vilkår varierer lidt fra klub til klub. Sørg for at du forstår disse politikker, da den seneste udgave af bogen vil blive sendt til dig på en regelmæssig basis, opladning hver enkelt på dit kreditkort, inklusive forsendelse og ekspedition.
  • Når du har valgt en klub, skal du klikke på køb-knappen. Da du ikke har oprettet en konto hos Highlights, vil du blive sendt til en kunde information side. Her vil du blive bedt om at oplyse dit fulde navn og adresse, telefonnummer og email. Du vil også blive forpligtet til at give dit kreditkortnummer og nummer, herunder udløbsdato. Klik på knappen Send, når du har leveret de ønskede oplysninger. Følg anvisningerne til din konto login og password. Fortsæt til kassen din oprindelige bog køb og vente på levering af din første bog i omkring fire til fem uger eller længere.


Hvordan til at deltage højdepunkterne bogklub. Medlemskab begynder, når du placerer en ordre på en bog som tilhører en bestemt klub.
Hvordan til at deltage højdepunkterne bogklub. Medlemskab begynder, når du placerer en ordre på en bog som tilhører en bestemt klub.

Sørg for at du kontrollere rigtigheden af ​​alle de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig til medlemskab, og dit køb. Udskriv en kopi af din bekræftelse kvittering for din rekord. Den service er kun tilgængelig i Europa. Dette kan være et problem, når du ønsker at give en bog klub medlemskab til en person, der bor i udlandet. Du bør læse de vilkår og betingelser for annullering abonnement / medlemskab og sikre, at du kontrollere optagelsen af ​​omsætningsafgift, der kan pålægges nogle stater.