E2a

Hvordan til at deltage en udlænding usenet diskussionsgruppe

Er du træt af de forgæves og tomme reaktioner

Er du træt af de forgæves og tomme reaktioner, du får, når du begynder at tale om dit foretrukne emne? Det kan være en helt anden historie, hvis du prøver en samtale med dem, der har interesse den samme som din. Hvorfor ikke prøve det på Usenet?

  • Trin 1: Søg på internettet for en nyhedslæser, skal du vælge en og hente det. Når overførslen er færdig installere newsreader på din computer. Du skal have en nyhedslæser for at være en del af en Usenet diskussionsgruppe. Der er nu e-mail software, der tilbyder en indbygget newsreader, men det giver kun få funktioner. Så det er stadig bedre at hente den manuelt.
  • Trin 2: Start søgning på internettet for den gruppe, der fangede din interesse mest. Der vil hundredvis af grupper at vælge imellem. Det vil være klogere at vælge en gruppe omhyggeligt, du ikke ønsker at ende op at diskutere dine interesser med en masse tabere. Skriv "Aliens", "UFO" eller "paranormale" afhængigt af hvad du ønsker.
  • Trin 3: Start med at lave en ny email-konto. Du ønsker ikke at bruge din primære e-mail adresse for at beskytte dit privatliv. Efter oprettelse af en ny e-mail-konto, kan du nu begynde at udfylde de former for applikationer til at kunne slutte sig til gruppen, du valgte. Brug af en anden e-mail, mens tilmelde sig gruppen vil hjælpe dig med at undgå at modtage spam og uønskede beskeder på din primære konto.
  • Trin 4: Når du er allerede gjort vælge den gruppe, du ønsker at deltage, skal du følge de nødvendige skridt til at tiltræde Usenet diskussionsgruppe. Det forventes, at hvert site vil have forskellige trin, men dybest set vil det indebære et brugernavn og en adgangskode samt den email adresse, du lige har forberedt tidligere.
  • Trin 5: Før at blive involveret med gruppen bedre læse og fortrolig dig ind i reglerne først. Du må ikke ønsker at blive udkonkurreret og smidt ud af gruppen kun på grund af dårlig opførsel og manglende kendskab til reglerne. Det er almindeligt, diskussionsgrupper at fastsætte regler som forbyder bandeord eller argumentere for at undgå eventuelle problemer, der måtte opstå.
  • Trin 6: Overhold først, før du foretager nogen handlinger. Tjek, hvor andre medlemmer relatere til hinanden. Bemærk hvilke emner de drøfter, og hvordan de overholder regler og etikette. Det er vigtigt at gøre dine observationer først, huske på, at første indtryk sidste og du ikke ønsker at gøre et indtryk, der vil ødelægge dit omdømme, at tidlig.
Du kan også vælge at kontrollere, om gruppens medlemmer synes at allerede kender hinanden. Hvis du er i udvekslingen af ​​oplysninger, du måske ikke nyde en gruppe, der er mere fokuseret på social interaktion.
  • Trin 7: Når du allerede modtager meddelelser, omhyggeligt læse de meddelelser, før du gør noget svar. Dette vil hjælpe dig med at undgå at gøre sene bemærkninger eller gentage sig selv igen og igen.
  • Trin 8: Vær forsigtig. Giv ikke oplysninger som adresse, telefonnumre eller firmanavne.

Hvordan til at deltage en udlænding usenet diskussionsgruppe. Er du træt af de forgæves og tomme reaktioner.
Hvordan til at deltage en udlænding usenet diskussionsgruppe. Er du træt af de forgæves og tomme reaktioner.

Forbered dig til at opdage mange forskellige, spændende og vidunderlige ting om udlændinge efter tiltrædelsen din Usenet diskussionsgruppe.