E2a

Hvordan til at dekorere stof med rhinestones

Udsmykning dit tøj, stof og tilbehør med rhinestones straks tilføjer et strejf af gnistre og drama. Det er en billig måde at krydre enhver type stof og bringe opmærksomhed til bæreren.

Bare holde et par ting i tankerne, når udsmykning stof med rhinestones og du kan ikke gå galt.

1. Vælg hvad beklædningsgenstande du ønsker at dekorere med rhinestones. Disse sparkly decors er almindeligt forekommende på bluser, selskabstøj, jeans, stof punge og endda sko.

Hvordan til at dekorere stof med rhinestones.
Hvordan til at dekorere stof med rhinestones.

2. Afgøre, hvilken type rhinestones du vil bruge. Hvad du vælger, vil afhænge af, hvor du vil placere perlerne. Der er tre typer, du kan bruge: hot fix Strass, klæbende simili perler og sy simili perler.

  • Hotfix strass eller varme fleksible rhinestone perler er den nemmeste at bruge. De kommer med en pre behandlet ryg, som har en klæbrig overflade, der binder til overfladen af ​​stoffet, når det opvarmes med et strygejern.
  • Selvklæbende simili perler bruges til ikke-jern overflader, såsom sko, tasker eller andre materialer, der ikke kan henføres under en jern på grund af sin form. Du skal bruge en speciel lim til at fastgøre rhinestones til din overflade. Superlim ikke anbefales, da det kan beskadige perlerne og stof
  • Strass perler til syning er almindeligt anvendt til smykker stykker. Også syning perlerne i vil binde perler bedre på stoffet.

3. Spot teste et lille, uanseligt sted på stoffet før du gør en fuldstændig på ansøgning. Du vil være sikker på perlerne klæber til stoffet ordentligt. Nogle tykkere tekstiler, såsom denim og fløjl kan gøre det vanskeligere at anvende de rhinestones på.

Hvordan til at dekorere stof med rhinestones.
Hvordan til at dekorere stof med rhinestones.

4. Udlæg dit mønster. Du kan bruge en blyant på skrædderens kridt til at gøre design. Du kan også vælge at lægge ud mønster på et stykke papir og få en perle ad gangen, så du vedhæfte perlerne. Vær sikker på ikke at gå overbord med dit design. Du skal bare have et strejf af drama, og ikke ønsker at ligne en Las Vegas Performer.

5. Hvis du bruger hot fix strass, forvarmes jern på en lav indstilling. Dæk perlerne med et tyndt stykke stof og tryk jern ned forsigtigt, men fast på stoffet. Det vil tage omkring tyve minutter for at smelte den varme lim fix på bagsiden af ​​perlerne. Løft forsigtigt jern væk fra stoffet.

6. Sørg for at gøre små sektioner som en tid.

7. Hvis du bruger klæbende simili perler, købe lim, der er specifikt til fastgørelse af simili perler til stof. Brug aldrig superlim eller anden husstand lim. En særlig lim vil bevare kvaliteten af ​​dine perler og integriteten af ​​stoffet. Det vil også hjælpe dit stof modstå adskillige vaske.

Sørg for at du passe dit rhinestone dekoreret stof ordentligt. Når du vasker stoffet, er det bedst at aflevere vaske det eller bruge den blide cyklus. Sørg for at placere stoffet vrangen ud for at beskytte beadwork. For yderligere pleje, kan du vælge at få din vare professionelt tør renses.