E2a

Hvordan man vælger mellem forskellige typer af fugl bade

Bird bade er dejligt at have i haven og baggård

Bird bade er dejligt at have i haven og baggård. Der er intet mere afslappende end at høre fugle kører frit i haven og vandet trickling fra en afstand. Så længe du sørge for rent vand i din fugl bad, vil fuglene besøger regelmæssigt og hurtigt nok, vil en god række fugle besøger så godt. Men hvis du vælger efter den rigtige fugl bad til din have brug for en ordentlig planlægning. Husk, vil dette være en del af din have, så du er nødt til at vælge med omhu.

Bird bade kommer i forskellige typer, størrelser og farver

Bird bade kommer i forskellige typer, størrelser og farver. De tilgængelige indstillinger måske overvældende, men at hjælpe med at indsnævre dit valg, er du nødt til at fokusere på dit mål. Disse fugl bade er for fugle, og du nødt til at sikre deres sikkerhed og holde deres vandkilde til rådighed. Disse behov bør være din højeste prioritet. Fuglen bad bør også være i stand til at forbedre din have eller baggård. Så for at guide dig gennem udvælgelsesprocessen, nedenfor er de typer af fugl bade med oplysninger, som er ekstremt vigtigt for dig at vide.

Hvordan man vælger mellem forskellige typer af fugl bade. Bird bade er dejligt at have i haven og baggård.
Hvordan man vælger mellem forskellige typer af fugl bade. Bird bade er dejligt at have i haven og baggård.

Pedestal fugl bad. Dette er den mest almindelige form for fugl bad og er let tilgængelige i butikkerne. Hvis du er i et område med varmt vejr, så kan du vælge denne type fugl bad. Den eneste faktor, at du skal overveje, er at få den rigtige størrelse og design til din have. Det er bedst at vælge til størrelse og udformning, der ikke vil overvælde din have. Du kan tage et billede af din have og bringe det med dig for at hjælpe dig med at beslutte, om det vil være egnet eller ej.

Opvarmet fugl bad. Hvis du bor i et koldt vejr

Opvarmet fugl bad. Hvis du bor i et koldt vejr, så den opvarmede fugl bad er den bedste løsning for dig. Dette vil give fuglene drikkevand anytime af dagen især om vinteren, hvor der er vandknaphed. Varmeanlægget er også sikkert for fugle og forbruger minimal mængde elektricitet.

Fountain fugl bad. Fugle er tiltrukket med rislende vand, så hvis du vil sikre dig, at din fugl bad vil blive besøgt af lokale fugle, så du kan vælge denne type fugl bad. Springvandet tilføjer også en følelse af varme og sindsro til alle, der vil besøge din have.

Bird bade kommer i forskellige typer, størrelser og farver. Opvarmet fugl bad. hvis du bor i et koldt vejr.
Bird bade kommer i forskellige typer, størrelser og farver. Opvarmet fugl bad. hvis du bor i et koldt vejr.

Hængende fugl bad. Hvis du ikke har nok plads i haven, så den hængende fugl bad er den bedste løsning for dig. Dette er også den bedste mulighed, hvis du har store kæledyr derhjemme, og du kan ikke finde et sikkert sted at installere fugl bad. Denne type er let at installere og kan let monteres på din altan eller væg. Men hvis du er usikker og ønsker flere muligheder, så du kan søge efter den hængende fugl bad, der kan konverteres til piedestal type. På denne måde kan du konvertere den til hængning eller piedestal fugl bad når som helst du ønsker det.

Deck mount fugl bad. Dækket mount fugl bad er fantastisk at have, hvis du har børn derhjemme. Denne type kan være knyttet til windows, så du kan se fuglene nøje, mens de tager en forfriskende bad.