E2a

Hvordan man skriver i kursiv: skråskrift håndskrift praksis

Brug disse tips, når du skriver kursive bogstaver

I fortiden, skråskrift (i modsætning til at blokere udskrivning) var almindeligt lært at børn i en tidlig alder i folkeskolen. Cursive håndskrift består af tre dele. Disse tre dele er korrekte bogstav dannelse, ensartet bogstav størrelse, og den korrekte drejning af brevet. Selv hvis du ikke lære at skrive i kursiv, da du var ung i skole, kan du stadig lære at gøre det nu, på en sjov og nem måde.

Hvordan man skriver i kursiv: skråskrift håndskrift praksis. Brug disse tips, når du skriver kursive bogstaver.
Hvordan man skriver i kursiv: skråskrift håndskrift praksis. Brug disse tips, når du skriver kursive bogstaver.

  1. Lær reglerne. Skråskrift har nogle regler. Den første er, at alle små kursive bogstaver starte øverst (hvilket betyder, når du skriver enkelte bogstaver, skal din blyant begynde på brevet højeste punkt). Den næste regel er, at alle lignende kursive bogstaver bør nå samme højde. Det betyder, at dine breve "a" og "o" bør være den samme højde som burde dine breve "H" og "l." En anden regel, at rummet i mellem ord bør størrelsen af ​​en lille "o." Den sidste regel at vide, er, at breve, der er afsluttet på toppen tilsluttes via en vandret linie med det næste bogstav, men breve, der er afsluttet på bunden slutte sig til næste bogstav via en diagonal linje.
  2. Køb en bog. Den bedste måde at lære at skrive i kursiv, er at gøre nogle kursiv håndskrift praksis. Køb en bog, der har instruktioner om, hvordan man skriver i kursiv. De bedste bøger vil indeholde masser af skriveøvelser, også. To gode bøger til at se ind i, er D'Nealian håndskrift Cursive ABC Book af Donald N. Thurber og Patricia Barbee og lære håndskrift af Allen Gonzalez og Walter Storozuk.
  3. Download fonten. Hvis du er ligeglad med at købe bogen eller er lav på penge, kan du nemt oprette dine egne kursive praksis ark. Der er en smuk kursiv skrift findes på Bluevinylfonts . Alt du skal gøre er at downloade det gratis og installere den på din computer. For at installere en ny skrifttype til din computer, skal du først downloade skrifttype og gemme det. Efter dette, kan du blive nødt til at udvinde det. For at udpakke den skrifttype, er alt du skal gøre at højreklikke på skrifttypen og vælg "unzip". Hvis der ikke er nogen "unzip" valg, så er det sandsynligvis allerede udvindes. Så gå til "Control Panel" valgmulighed i startmenuen. Gå til "skrifttyper"> "File"> "installere ny skrifttype". Derfra, finde hvor din skrifttype er gemt på din computer. Du kan også bare trække og slippe dine nye skrifttype på dit skrivebord. Når det er gjort, skal du åbne et nyt ord program. Vælg din nye skrifttype og skriv ud af noget, du ønsker. Det bør være stor nok til let at læse og spore over. Print det ud og begynde at øve ved at spore over bogstaverne.

Husk, øvelse gør mester, så oprette en regelmæssig rutine at øve håndskrift . Skråskrift kan være svært at lære i første omgang. Men hvis du holder øve at skrive skråskrift, bør det komme nemt til dig på ingen tid.