E2a

Hvordan man skriver et dybtfølt sympati - kort

Sandsynligvis den mest smertefulde ting, der kunne ske for en person er at miste en elsket til døden. Selvom ord aldrig vil være nok til at gøre en person føler sig bedre, er det altid værdsat når folk giver støtte og udtrykke sympati.

Bortset fra din tilstedeværelse

Hvordan man skriver et dybtfølt sympati - kort. Del din erfaring med den person, der passerede.
Hvordan man skriver et dybtfølt sympati - kort. Del din erfaring med den person, der passerede.

Bortset fra din tilstedeværelse, kan du udtrykke din sympati ved at give en sympati-kort. Skrivning et sådant kort er nem forudsat at du ved, hvad ord skal medtages. Her er nogle retningslinjer at følge, når du skriver sådan et kort.

  • Vælg et kort. Du har flere muligheder her. Der er en masse sympati kort til rådighed til køb. Vælg en, der passer bedst til situationen. En anden mulighed er at lave en selv for et mere personligt præg. Dette vil give dig frihed til at skrive, hvad du ønsker på forsiden og indholdet område af kortet. Du kan også søge på internettet og downloade et kort skabelon, som du kan udskrive. Sørg for, at kortet ikke indeholder humoristiske kommentarer, som det vil være upassende for situationen.
  • Skriv ord empati. Lad den person vide, at du forstår, hvordan han føler og hvordan såre dig er dig selv for et stort tab. Hold din note kort og fokuseret. Undgå at skrive vittigheder, da dette vil virke ufølsom og uforskammet under de givne omstændigheder. Starte med at sige "Jeg er oprigtigt ked af at høre om dit tab."
  • Del din erfaring med den person, der passerede. Hvis du er tæt med den syge så godt, skriver et kort stykke om, hvad du vil huske og savne mest om den person. Sørg for at det er en glad oplevelse selv.
  • Lad den person føler, at du er der for at støtte. Brug linjer såsom "han vil altid være i mine bønner" eller "du vide, at jeg altid er her for dig i denne tid af retssagen". Selvfølgelig være oprigtig og gør, som du siger i kortet. For en meget nær ven, kan du være mere specifik og tilbyde at hjælpe med ordninger for begravelsen, husholdningen og papirarbejde. Dette vil være en meget stor hjælp til en person, der er tabt i smerte.
  • Send sympati-kortet. Det er bedst at overlade sympati-kort selv i stedet for at sende det. Under det sendt vil forårsage forsinkelser og du ønsker den person, for at få kortet så hurtigt som muligt. Opt kun for mail, hvis du er i et fjernt sted. Som bedste praksis, give sympati-kort højst 2 dage efter hændelsen for at bestå.
  • Send ikke en online sympati notat. For en person, der er skadelig, den sidste ting han ville gøre, er at tjekke sin e-mail. Hvis du vælger at sende en sympati e-card, er chancerne, at personen vil kun være i stand til at se det efter måneder.
  • Bringe nogle blomster, også. Bortset fra din sympati kort, ville det være rart at få blomster så godt.


Husk at holde sympati-kort korte og oprigtige

Husk at holde sympati-kort kort og oprigtig. Den person vil ikke have tid eller åndsnærværelse til at læse en meget lang brev. Sørg for, at hvis du skriver om den syge, kun deler glade minder.