E2a

Hvordan man skriver et digt fra hjertet

Skrivning er aldrig let, hvis du skriver om noget, du ikke kender. Men hvis du skriver fra hjertet, inspireret og motiveret, kan du skrive vidunderlige ord på og i flere dage.

Berømte linjer fra kendte digtere og sangskrivere er rørende og mindeværdig, fordi disse mennesker hældte deres hjerter ud i disse stykker.

Hvis du føler dig inspireret og ønsker at skrive et digt, her er, hvordan du kan skrive fra hjertet.

  • Find et behageligt sted at skrive. Skrive et digt kan tage timer, så det er vigtigt, at du arbejder på et behageligt sted. Ideelt, vælge et roligt område med flot natur, eller et sted omgivet med ting, som ville inspirere dig endnu mere.
  • Har du en inspiration. At være i stand til at skrive fra hjertet, skal du have et emne, du brænder for. Dette kan være en person, du elsker, Moder Natur, religion osv.
  • Læs nogle referencematerialer. Hvis du føler stærkt om et emne, men du ved ikke meget om det endnu, så prøv at forskning først. Gå på biblioteket for at låne relaterede bøger eller søge over internettet.
  • Begynd at skrive dine tanker. Få et stykke papir og blyant og skriv dit emne på toppen. Start med at kradse ord, der først kommer i tankerne, når du ser på dit emne. De behøver ikke nødvendigvis at alle være relateret. Det kan være lige så obskure som bacon og tulipaner, og dit emne er "valg". Der er ingen regler for dette trin.
  • Begynd filtrering dine ideer og komponere linjer. Når du har udfyldt papiret og løb tør for ord, begynde at filtrere dem. Kig på hvert ord og tænke, hvordan du kan indarbejde det i dit digt. Strege dem, du ikke tror, ​​du kan bruge. Derefter fra de valgte ord, begynder at komponere linjer, der kan linke dem. Begynd at bruge rim så godt.
  • Sammensæt digtet. Nu er at du har komplette linjer at arbejde med, flytte dem rundt baseret på, hvordan du bedst kan formidle dine tanker.
  • Læse og redigere. Skrive et digt kræver, at du læse korrektur en masse. Når du har kompileret linjerne for første gang, læse hele digtet og redigere efter behov. Kig på grammatik og stavning så godt. Hvis du gerne vil bruge andre ord med lignende betydning at gøre dit digt rim, bruge den indbyggede synonymordbog i din computer eller bruge ordbogen.
  • Finalize dit arbejde. Hvis du skriver dit digt på et ark papir, skal du huske at skrive den endelige version på buret rent eller skriv det, og gemme dit arbejde på computeren.


Husk, at når du skriver et digt

Hvordan man skriver et digt fra hjertet. Find et behageligt sted at skrive.
Hvordan man skriver et digt fra hjertet. Find et behageligt sted at skrive.

Husk, at når du skriver et digt, er det sidste ord i hver linje ikke nødvendigvis at rime. Du kan lave en gratis vers digt, så du ikke vil blive begrænset med de ord, du vil bruge. Så længe du skriver fra hjertet, og digtet giver mening, så vil du være i stand til at inspirere andre mennesker så godt med dit arbejde. Del dit arbejde ved at sende det til venner via e-mail eller sende den til hjemmesider, som funktionen emnet for dit digt.