E2a

Hvordan man skriver et brev til redaktøren

En af de mest læste funktioner i en avis er den del af læserbreve

En af de mest læste funktioner i en avis er den del af læserbreve. Bogstaverne sektion repræsenterer også en læsers bedste chance for at blive offentliggjort i avisen, og for intet mere end hængslet angivelse en udtalelse. Men masser af breve modtaget af redaktører hver dag. For at få din bemærket, skrive det med følgende tips i tankerne:

Hvordan man skriver et brev til redaktøren. Den første sætning skal henvise til.
Hvordan man skriver et brev til redaktøren. Den første sætning skal henvise til.

  1. Den første sætning skal henvise til, hvad det er, du skriver om. Må ikke starte med at fortælle om dig selv, dine erfaringer med, hvad det er, eller at du er abonnent på avisen, osv. Hvis du skriver til os om din reaktion på en nyhedshistorie, referere til historien med sin titel og navnet af forfatteren med det samme. Hvis motivet er en begivenhed eller et problem i samfundet, starter ud ved at beskrive det. Alt, hvad der har en lang bugtet introduktion, før det bliver til det punkt i brevet er ikke sandsynligt, at blive læst.
  2. Hold selve brevet kort. Et langt brev skal overdreven redigering, så den passer, og hvis der ikke er nogen tid på avisen at gøre dette, bogstavet simpelthen ikke blive plukket. Aviser kører på deadlines. Gør brevet let for personalet at læse og redigere vil øge sandsynligheden for brev blive valgt.
  3. Double-space brevet for at gøre det lettere at læse. En kort brev, der er dobbelt linjeafstand er meget lettere og hurtigere at håndtere end en lang enkelt linjeafstand én. Også huske på, at breve sendt med posten almindelighed skulle skrives op af en sekretær eller kopi redaktør, for at få dem ind på computeren til redigering. Under bogstavet dobbelt linjeafstand gør det nemmere at holde trit med hver linje, som det er at blive re-skrevet.
  4. Sørg for, at dit brev er grammatisk korrekt og har ingen stavefejl. Medmindre dit brev er meget unik og speciel, vil det blive smidt ud, hvis det næppe er læselige pga. stavefejl og lange, besværlige sætninger. Vær sikker på at læse korrektur brevet et par gange for at ende op med et udkast, der er værdig til print.
  5. Medtag dine kontaktoplysninger. Medmindre andet er angivet, skal du sætte dit navn og telefonnummer, samt din by og stat i slutningen af ​​brevet. Dette er for at verificere, at brevet faktisk blev skrevet af dig og ikke nogen spiller en practical joke. Det lyder mærkeligt, men rent faktisk sker.

Når du er klar til at maile eller faxe et brev til redaktøren


Når du er klar til at maile eller faxe et brev til redaktøren, skal du sørge for at bruge den korrekte adresse for breve. Mange aviser har en separat adresse, undertiden en PO Box, specielt til breve. Der kan også være en separat faxnummer for breve. Hvis adressen for breve ikke er angivet, så ring og finde ud af den nøjagtige adresse, og hvem du skal løse det.