E2a

Hvordan man skriver en rap omkvæd

Rappe involverer mere end blot snor sammen rhyming ord og handler alle vrede. Det er en kunstart, der kan sammenlignes med læsning poesi. Den eneste forskel er, i rap, er poesi læses i gang med en given beat. Selvom rappe er den primære del af hip hop og reggae musik, denne type rim ligger forud for kultur hip hop af hundredvis af år. Det er sagt, at kunsten har eksisteret siden det 18. århundrede. Hvis du planlægger at blive den næste Snoop Dog eller Eminem, skal du være i stand til at skrive en mindeværdig og iørefaldende rap sang. Denne artikel vil hjælpe dig med at oprette koret for dit mesterværk. Koret er den del, sløjfer to gange og er typisk hvad lyttere huske om sangen. Hvis du ikke gør et godt stykke arbejde på dette afsnit, kan du lige så godt give op på resten.

  • Gør din forskning. Som med enhver af de andre dele af din rap, altid holde dit motiv eller budskab i tankerne i din søgen efter den perfekte kor. Kig efter store rap-sange, der ligner den, du skriver. Lyt til koret af hver rap og forsøge at fastslå, hvad der gør det interessant. Er det smart leg med ord? Er det de følelser formidles i teksten?
  • Hold en notesbog og blyant i lommen. Inspirations til at skrive rap-tekster, især omkvædet, kan komme fra hvor som helst og når som helst. Linjer, der kan indgå en lyrisk forfatter sind, når han føler en stærk følelse kan være en stor del af hans sang. Når sådanne tanker eller rim indtaste dit sind, bør du have værktøjerne til at skrive det ned. Når du sidder ned og arbejde på din kor, forsøge at indarbejde disse linjer i dine vers.
  • Hold denne sektion kort og enkelt. En succesfuld sang er en, der kan synges af sin lytter igen og igen. Undgå at bruge for komplicerede ord. Overvej dine lyttere. De fleste lyttere ofte lede efter ord og sætninger, han allerede er bekendt med, ikke bare ord-wise. Det skal også være logisk. Hvad angår længden, er det bedst at holde det nede til seks linjer. Dog vil din rim ordningen og mønster stadig diktere længden af ​​dette vers.
  • Sørg for at din kor er sammenhængende med resten af sangen. Indeholde visse elementer fra de andre vers. Hvis du bruger ordet "frihed" i din intro, kan du prøve at bruge det i din kor så godt. Hvis du rapper om kærlighed, så sørg for at omkvædet om, er kærlighed så godt. Ved at skrive et papir, er det abstrakte sammenfatningen af ​​dit arbejde. Det samme gælder for rap-tekster, som du arbejder med. Koret skal være miniaturiserede form af hele din sang.


Hvordan man skriver en rap omkvæd. Hold en notesbog og blyant i lommen.
Hvordan man skriver en rap omkvæd. Hold en notesbog og blyant i lommen.

Spørg dine venner til at lytte til dine rap-tekster og give dig feedback. Have mindst tre mennesker lytte til din kor sammen med de andre vers. Spørg dem, hvad de mener. Har omkvædet fange deres opmærksomhed? Skriv ned nogen af ​​de forslag, som de kan give dig og arbejde med disse, når du omskrive teksten. Sørg for at du holder din rap er flow, selv når du foretage nogle ændringer i dine vers.