E2a

Hvordan man skriver en mindeværdig tak notat

"Tak" omfatter to ord, der kan have så mange betydninger

"Tak" omfatter to ord, der kan have så mange betydninger. Men er det ofte brugt som en enkel måde at give taknemmelighed. I dagens æra, "Tak" har forvandlet fra et væsentligt særlig tak, til en normal dag til dag ord. Det har hovedsageligt mistet sin magiske betydning og mindeværdig touch, når det er sagt.

Denne praksis kan stadig korrigeres. Her er trinene på hvordan man skriver en mindeværdig tak note:

  • Begynd med navnet, for hvem brevet er faktisk for (ie. "Til John Smith" eller "Kæreste John Smith" eller "Min højtelskede John Smith". Din fantasi og kreativitet sætter grænsen. Express på den mest udtryksfulde måde, du kan .
  • Det være sig en gave eller noget en person har, udtrykke din taknemmelighed ved at identificere den gave, han eller hun gav, eller ting, han eller hun har gjort for dig. For eksempel, du, fik en halskæde til din fødselsdag, kan du nemt udtrykke dine tak ved at skrive: "Jeg elsker din gave, John, tak så meget for den halskæde. Jeg kunne virkelig godt lide det."
  • Ros gaven, og identificere mindst én karakteristisk for den gave, som du kan lide. I tilfælde af at du ikke kan lide gaven, skal du blot sige, hvordan gaven er unikt eller nyttigt på en måde. For eksempel, hvis du var begavet en halskæde kan du skrive, "Den røde pendant til halskæde passer alle mine kjoler! Tak så meget!"
  • Herom mindst en positivt træk ved den, der gav den gave, som du kan lide. Dette trin er faktisk den del, hvor du udvide din taknemmelighed og tak for den person, der gav elementet. Ligesom halskæde at John gav, du kan skrive, "jeg altid værdsætter dit væsen tankevækkende, John. Jeg elsker virkelig den halskæde og tusind tak for at have tænkt på at købe en til min fødselsdag!"
  • Afslut note med dit personlige motto. Eller du kan bruge "Love", "Med venlig hilsen" osv.
  • Det ville være rart at tilføje en PS. Bemærk i bunden af ​​din tak note bare at spice tingene op. Det kunne være en mindeværdig happening, der fandt sted i løbet af din fest. For eksempel, "PS Jeg griner hele natten at tænke over dit ansigt, når du faldt ned af stolen under den snak, jeg gav til festen!" bare at gøre modtageren smørret grin eller grine, og give det et mere personligt præg.

Ofte folk ville sende alle en tak

Hvordan man skriver en mindeværdig tak notat. Begynd med navnet, for hvem brevet er faktisk for (ie.
Hvordan man skriver en mindeværdig tak notat. Begynd med navnet, for hvem brevet er faktisk for (ie.

Ofte folk ville sende alle en tak, men det er faktisk sagt i en ordret og enkel måde. Nogle gange er den største gave, du kan give tilbage til dem, der tænkte på at give dig gaver eller gøre noget for dig, er din personlige tak for hvad de gav, eller hvad de gjorde. Lad dem føle, at de ikke bare er en del af flertallet, men faktisk nogen værd at takke for og nogen værd at sende en note.