E2a

Hvordan man skriver en humor kolonne

Med al den negative opskrivninger og nyheder i avisen

Med al den negative opskrivninger og nyheder i avisen, er det svært at se på den lyse side af tingene. Godt, at aviserne kom op med humor kolonner til lette stemningen. Et godt grin altid gør en dyster dag mere interessant.

Nogle mennesker har en naturlig evne til at være sjovt, men ikke ved, hvordan man præsenterer sig selv i offentlige situationer og fallback til at skrive tegneserier eller sjove artikler i stedet.

Hvis du er en af ​​disse personer, og vil gerne dele dit talent med offentligheden ved at skrive en humor kolonne her er, hvordan man kan starte karrieren:

Hvordan man skriver en humor kolonne. Læs de aktuelle begivenheder.
Hvordan man skriver en humor kolonne. Læs de aktuelle begivenheder.

  • Mind dine indlæg. Aviser er for familier, og derfor kan børn har adgang til dem let. Sørg for at din kolonne er familie-orienteret. Hold dine vittigheder sunde. Men hvis du skriver en kolonne i et mandeblad, så du er mere åbne for at skrive indhold, der er modne i naturen.
  • Vær konsekvent. Gør dine læsere nysgerrig dit næste indlæg, og gøre dem ønsker at vide mere. Du kan gøre dette ved at være i overensstemmelse med din kolonne og relatere hver artikel på en sådan måde, at de er nødt til at læse den næste post til at vide mere.
  • Læs de aktuelle begivenheder. Dit kolonne skal være relatable og up-to-date. En humor klumme om sidste måneds nyheder ville ikke være så sjovt længere, som folk allerede har bevæget sig og sandsynligvis glemt, hvem du taler om i din artikel. Læs nyheden at kende de aktuelle begivenheder og se hvordan du kan vride det og se humoren i det.
  • Ledsage din kolonne med illustrationer. At gøre din kolonne standout mere og pop midt i en side fuld af tekst, indeholde en illustration, der er relateret til emnet. En sjov billede til at matche din artikel vil gøre tingene mere humoristisk.
  • Må ikke være bange for at kritisere magtfulde mennesker. En stor luns af læsere elsker mennesker, der gør grin med magtfulde og berømte personligheder som embedsmænd, modeller, skuespillere, etc. Se hvem den store berømthed er af sæsonen og kommentere de seneste nyheder om denne person. Overdrive hvis der er behov være sammen med din historie at gøre det mere sjovt. Have modet til at indrømme og sige ting, som folk kan lide at tænke, men aldrig vover at tale om.
  • Læs andre humor kolonner. Grab andre magasiner eller aviser. Undersøgelse teknik andre humor forfattere og noterer deres styrker og svagheder. Se hvordan du kan indarbejde deres styrker til din kolonne uden at kopiere og være en rip-off. Samtidig, så prøv dit bedste for ikke at erhverve nogen af ​​deres svagheder. Få inspiration fra flere online humor blogs som godt.


Altid læse korrektur dit arbejde for at sikre, at du ikke staver navnene, før du sender den til udgivelse. I stedet for at gøre grin med folk, kan folk gøre det sjovt for dig og din stavning eller grammatik. Sørg for at du tager dig tid til omhyggeligt at gennemgå og redigere dit arbejde. Spørg nogle venner til at give dig uvildig mening om dine kolonner og bruge den kritik til at forbedre i din næste artikel.