E2a

Hvordan man skriver en bog beretning

Mange studerende i litteratur og læsning klasser bliver bedt om at skrive bog rapporter efter endt overdragelse eller mens du deltager i en skole-wide læsning blitz. En bog rapport er ikke det samme som en boganmeldelse, men så det hjælper til at forstå forskellen før ned den forkerte vej. En bog rapport er primært beskæftiger sig med det faktiske indhold af bogen, mens en boganmeldelse er mere sandsynligt, at funktionen meninger og kritik om bogen, forfatteren og bogens appel for læserne.

Hvordan man skriver en bog beretning. Læs bogen, men også læse om forfatteren.
Hvordan man skriver en bog beretning. Læs bogen, men også læse om forfatteren.

En god bog rapport, på den anden side, indeholder, vil en del kritik eller mening, men størstedelen af ​​rapporten bør beskæftige sig med emnet, og hvordan det blev præsenteret. Her er nogle tips om at skrive en god bog rapport:

  1. Læs bogen, men også læse om forfatteren. Når du har læst den bog, du har valgt, kan du ønsker at gøre nogle forskning på forfatterens såvel før du starter din bog rapport. Det er vigtigt at forstå, hvad der foregik i verden, når forfatteren skrev bogen. Hvem var nogle af de berømte mennesker i live i løbet af denne tid? Hvordan har folk kommunikerer eller gøre forskning på det tidspunkt? Hvor lang tid tog det forfatteren at skrive bogen? Har forfatteren skrive noget andet? Det er spørgsmål, du ønsker at forske, før du starter på bogen selve rapporten.
  2. Forstå hvordan din lærer ønsker finish bog rapport til at se. Du ønsker at vide, hvis du har brug for en særlig titel til bog rapport, hvor mange ord eller sider, du bliver nødt til at skrive, og når du har brug for at få det færdigt. Sommetider kan du nødt til at skrive ned alle de oplysninger om bogen, såsom titlen, forfatterens navn, navnet på bogen virksomhed og den dato, den blev udgivet. Din lærer skal fortælle dig, hvordan man skriver ned, at oplysninger, hvis du har brug for det.
  3. Lad som om du giver en tale om bogen til dine venner. Hvis du har problemer med at starte bog rapport, så prøv at tænke på det som en tale. Hvad ville du fortælle folk om denne bog, hvis de spurgte dig? Nogle gange kan du bare starte ud med de faktiske forhold:.. "Jeg læste denne bog kaldet 'Thomas Jeffersons Life', og jeg lærte en masse om ham Thomas Jefferson var vores tredje præsident, og han hjalp skrive Uafhængighedserklæringen Bogen sagde, at han var født i Virginia ... " Når du kører ind i et andet sæt fakta om Jefferson, lige hvad han var som en dreng, så kan du begynde et andet afsnit.
  4. Hvis bogen ikke giver mening på steder, eller fik en kendsgerning galt, kan du nævne det i bogen rapporten. Alle forfattere kan lave en fejl, og ikke alle bøger er spændende at læse fra begyndelsen til slutningen. Det er okay at nævne, hvis en bog blev kedeligt eller forfatteren glemte at nævne noget virkelig vigtigt i historien. Det meste af tiden, men vil en god bog rapport koncentrere sig om de nyttige dele af bogen. Din lærer vil vide, at du har lært noget fra din læsning.
  5. Ved slutningen af en bog rapport, kan du tilføje dine egne meninger. Var du glad for at du valgte den bog at læse? Kunne du lide illustrationerne? Var bogen virkelig sjovt eller skræmmende? Vil du anbefale bogen til andre mennesker på din alder? I slutningen af ​​bogen rapporten, kan du sige ting som "Før jeg læste denne bog, tænkte jeg Mexico var en øde ø langt væk, men nu ved jeg, det er et spændende sted at besøge, med masser af ting at gøre. Jeg kan 't vente med at læse en anden bog om forskellige lande. "