E2a

Hvordan man organiserer en scrapbog album

Hvis du er på udkig efter en fiks kunst og kunsthåndværk projekt, der potentielt kan udødeliggøre dine minder på samme tid, og derefter skabe en scrapbog album kan være den bedste for dig. Du kan faktisk viderebringe en historie om dine minder og tidligere erfaringer gennem det ved hjælp af billeder, dokumenter og andre små godbidder. For at gøre en scrapbog album, vil du først nødt til at vælge et tema, og derefter samle og organisere de forskellige elementer, der er forbundet med hukommelsen såsom fotos og lignende. Her er nogle forslag til at overveje.

Hvordan man organiserer en scrapbog album. Rejsen scrapbog.
Hvordan man organiserer en scrapbog album. Rejsen scrapbog.

  • Rejsen scrapbog. Dette er en forholdsvis fælles tema, der er virkelig en fantastisk måde at udødeliggøre minderne om dine tidligere ferier og ture. Nu, bortset fra de billeder af din tur, kan du medtage andre memorabilia såsom billet stubbe, kort, papir-baserede souvenirs, brochurer og andre ting der er forbundet med hver tur. Selvfølgelig vil du ønsker at samle alle disse og placere dem på separate bunker. Hver bunke skal have de elementer specielt til at rejse eller ferie. Nu før pudsning disse elementer på siderne i din scrapbog album, skal du sørge for at arrangere hver bunke i kronologisk rækkefølge. Husk at inkludere forskellige skriftlige godbidder om hver hukommelse på hver side. Med tekster, vil scrapbog snart blive til en flot multimedie Tidende dine rejser.
  • Familien scrapbog. Dette er en anden populær tema til scrapbøger. Dybest set, vil du blive planlægge hele din familie slægtsforskning og gipsarbejde det på en scrapbog. Det er klart, vil det give den yngre generation i din familie til at lære strukturen af ​​din arv. Nu til at organisere denne form for scrapbog, bliver du nødt til at gøre lidt forskning. Interview hvert medlem af din familie, herunder de fjerneste af dem. Prøv at sammenstykke stamtræet ned til, hvor det rent faktisk startede. Når du får nok information, plotte en familie træ. Da du laver en scrapbog, vil du ønsker at snitte stamtræet ned til størrelse til at passe hver side af albummet. Så snart stamtræ er klar, vil næste skridt være at indsamle mindst ét ​​billede for hvert af familiens medlemmer i træet.
  • Barnet scrapbog. Til denne type scrapbog, vil du nødt til at indsamle en række punkter i forbindelse med barnet bort fra fotos. For eksempel ville barnets sok, ubrugt ble, baby tæppe, og andre babyudstyr være stor tilføjelser til udsmykke og pynte hver side. Disse elementer sammen med de billeder af barnet på alle stadier af hans udvikling vil skulle ordnet kronologisk. Du kan måske indeholde dyrebare øjeblikke, såsom det første skridt, første ord, og første smil.
  • Opskriften scrapbog. Dette er en anden fælles tema, der anvendes til scrapbøger, især af folk, der elsker at lave mad. Den scrapbog vil bestå af alle dine foretrukne retter og opskrifter. Vil du ønsker at dele indholdet af scrapbog i kapitler, såsom forretter, hovedretter og desserter. Du kan indsamle billeder og opskrifter fra forskellige madlavning blade, bøger og hjemmesider. Eller du kan tilberede hver skål, tage billeder, skrive opskriften, og bruge disse til scrapbog.


Der har du det, 4 temaer til din scrapbog sammen med tips til, hvordan du organisere dem. Nyd.