E2a

Hvordan man opbygger væghylder ud af skuffer

Dine skuffer kan tjene mere end blot et enkelt formål, hvis du ønsker det skal være sådan. Opbygning væghylder ud af skuffer er en god måde at maksimere dine møbler og give det en tiltalende farve. Her er de trin i opbygningen væghylder ud af skuffer:

  1. Kontroller dimensioner af din væg og dine skuffer. Det allerførste skridt du skal overveje er at inspicere dimensioner din væg. Få en troværdig målebånd eller lineal og direkte fange højde og bredde på dine vægge. Dette vil hjælpe dig i de efterfølgende trin.
  2. Strategize din væg design. Få en markør og markere de ideelle steder, hvor du ønsker at have væghylder installeret. Brug en midlertidig markør, da dette kan ændres senere, når man tænker på den faktiske størrelse og form af skufferne du vil installere.
  3. Pick dine skuffer. Vælg en skuffe, der har en meget ensartet form og ligner de typiske væghylder du ser i magasiner. Hvis du er mere vovet og ønsker at rumme uregelmæssigt formede design, kan du gøre det, men med risiko for at maksimere plads. Sørg for at de passer de oprindeligt markerede ideelle steder og væg dimensioner du har målt tidligere.
  4. Dekorer dine skuffer. Mal dine skuffer med uanset design ordning du mener at være effektive til dine behov. Gøre den dekoration, mens den er adskilt fra væggen, således at der vil være let bevægelse. På nuværende tidspunkt er det godt, hvis du er i stand til at finde maling farver, der allerede svarer til din eksisterende væg farve.
  5. Vedhæft dine skuffer til væggen med bolte. Brug bolte til korrekt vedhæfte hjørnerne og siderne af skufferne til væggen. Vælg den bedste kvalitet af skruer og knytter mekanismer, som du kan finde. Glem ikke at kontrollere kapaciteten af ​​boltene.
  6. Giv en sømløs udseende til skufferne og væggen. På dette tidspunkt, skal du gøre temaet væggen passer perfekt til temaet for dine skuffer. Du skal muligvis ændre farver, gøre nogle malerarbejde af væggen eller skuffen til at skabe en sømløs look. Så meget som muligt, så det ser mere naturligt ud.
  7. Vurdere den samlede layout af din væg og skuffer. Tag billeder af din væg og skuffer fra forskellige perspektiver og lad det ligge i dvale i et par dage. Komme tilbage til det efter et par dage og se om det har den appel og effekt, du ønsker. Også, få feedback fra venner, der kan fortælle dig, hvad de synes om det overordnede layout og give yderligere indsigt.

Hvordan man opbygger væghylder ud af skuffer. Kontroller dimensioner af din væg og dine skuffer.
Hvordan man opbygger væghylder ud af skuffer. Kontroller dimensioner af din væg og dine skuffer.

Du kan vælge at få væghylder der kan foldes eller trækkes i, når den ikke er i brug, så du kan maksimere plads. Men de permanent fastgjort væg skuffer fortsat at være det perfekte valg til dette projekt, fordi de har mere holdbarhed. Det er også bedst at starte ud små og venture i større skuffer, når du er mere sikker.