E2a

Hvordan man opbygger en swing sæt

Børn elsker at tilbringe tid udenfor, og da tv er blevet så populært og videospil har overtaget branchen, bør vi opfordre vores børn til at tilbringe så meget tid udenfor som muligt. For at gøre dette, skal du bygge dem et udendørs swing sæt.

Du bliver nødt til at have købt en 12 fod lang 1x6 fod trykimprægneret stykke træ, vil du nødt til at skære dette stykke tømmer i to lige store dele, hvilket gør begge stykker 6 meter lang. Dette vil være din stabilisator mellem de lodrette ben.

Du vil derefter nødt til at forberede den fjernlys, der er 12 fod lang 4x4

Du vil derefter nødt til at forberede den fjernlys, der er 12 fod lang 4x4. Du bliver nødt til at placere 8 bore huller i bjælken og disse bolte skal være 17 inches fra enderne og være ligeligt fordelt til 17 inches fra hinanden. Når du har gjort dette, vil du placere øjeboltene i disse huller.

Hvordan man opbygger en swing sæt. Du vil derefter nødt til at forberede den fjernlys, der er 12 fod lang 4x4.
Hvordan man opbygger en swing sæt. Du vil derefter nødt til at forberede den fjernlys, der er 12 fod lang 4x4.

Med de opretstående understøtninger, der vil måle 10 meter 4x4 bjælker, der bliver nødt til at have 2 bore huller i hver opretstående stråle og i siden af, hvad der betegnes som fjernlys. Disse huller vil være de steder, som du vil placere stålbøjler til hver af side støtte bjælker. Sådan tegnes en linje på træet, hvor du bliver nødt til at placere bore huller lægge stålbøjler på træet og trække grænsen til at placere dine huller.

Du bliver nødt til at placere øjebolte i, hvor du vil installere gynger. De 8 øjebolte skal være 6 inches i højden, så sørg for at du har placeret øjet af bolten i bunden for at sikre, at det er her dit sving vil være. Sørg for at du lægger en skive på før anbringelse bolten på at forhindre, at øjebolt bliver trukket ind i fjernlys. Sørg for at give møtrikkerne skal spændes inden de blev bragt fjernlyset i luften, da det er nemmere at installere den på jorden.

Place 2 af de opretstående støtteben på jorden og med en 45 graders vinkel mellem dem og derefter placere en stål trapez beslag på benet ender, hvor du ønsker at justere dem for at forhindre nogen i at hænge over. Anvende en række 3 inch søm til fastgørelse af beslaget til enderne af benene. Du bliver nødt til at vende de opretstående bjælker over og gentage de samme trin. Placer stykke træ, der måler 6 fod lang og 1x4 inches over de opretstående bjælker og tillægger de opretstående bjælker så godt. Placer de 3 tommer søm i brættet for at fastgøre tavlen til de opretstående sidebjælker. Når du har gjort dette, skal du gentage disse trin for den anden side af swing sæt.

Med de to huller, der ikke har fået nogen øjebolte i

Med de to huller, der ikke har fået nogen øjebolte i, placere en bolt i at støtte en stål tandbøjle anvendelse af 2 af de 6 tommer bolte fra den tidligere trin. Sørg for at du bruger vaskemaskinen som før at holde det fra at blive trukket ind i træet. Gentag trin på den anden side også.

Med de to huller, der ikke har fået nogen øjebolte i.
Med de to huller, der ikke har fået nogen øjebolte i.

Placer en bolt i den anden ende til at fastgøre sidestøtterne til fjernlys af understøtningerne, som du har arbejdet på tidligere. Når du har gjort dette brug fra 2 til 6 tommer bolte til at fastgøre benene med en skive og møtrik. Gentag i den anden side.

Du vil derefter ønsker at stå swing oprette og vedhæfte et S krog til øjeboltene som blev placeret ind i strålen tidligere og hænge gynger fra S krog og når gynger er på plads, spændes S krog med en tang til lukke toppen og bunden af ​​S. Når du har gjort dette du er færdig med swing sæt.