E2a

Hvordan man laver stringere for glasperler

Glasperler har forskellige anvendelser

Glasperler har forskellige anvendelser. De har eksisteret i mere end to årtusinder nu, og blev oprindeligt brugt som valuta i de tidligere perioder i historien og som dekorationer i moderne tid. Fordi de er som regel små, glasperler normalt monteret på boards og holdt sammen i stringere eller glas stænger. Hvis du er i hobbyen at gøre glaskugle udsmykning, er du nødt til at vide, hvordan man laver stringere. Her er de trin i at gøre stringere for glasperler.

Hvordan man laver stringere for glasperler. At fastsætte størrelsen og antallet af glasperlerne.
Hvordan man laver stringere for glasperler. At fastsætte størrelsen og antallet af glasperlerne.

 • At fastsætte størrelsen og antallet af glasperlerne. Kontroller størrelse og vægt kapacitet stringeren svarer til det volumen af perler. Trappevangerne skal kunne holde vægten og massen af ​​perlerne. Det er også vigtigt ikke at fortrænge de stringere med for mange perler som de glasstave kunne bøje sig unødigt.
 • Bring de nødvendige materialer til fremstilling af de stringers Det er de artikler, du vil bruge:. Nåletang, glasstav, brandslukkere, rene klude, udsugnings-og sikkerhedssko. Vær opmærksom på, at enhver form for arbejde i forbindelse med glas kræver brug af varme. Glas, trods alt, og dens anden komponenter eller tilbehør kun tage form med anvendelse af høj varme.
 • Vælg en sikker og godt ventileret sted i huset, hvor du kan arbejde uden afbrydelser. Kontroller inventar i området og sikre, at de ikke er følsomme over for varme. Løse elektriske ledninger skal sættes på plads ordentligt. På den anden side, fjerne tæpper eller tæpper fra gulvet for at sikre, at de ikke bliver brændt og ødelagt. Bare for at være meget sikker på sikkerheden, skal du placere ildslukkere inden for din rækkevidde, så du kan forhindre bryde ud af ilden.
 • Sæt på din sikkerhedssko og sikkerhedsbriller. Brug handsker, hvis du kan. Hvis du har en ild og varme bevis beklædningsgenstand (lavet af asbest), kan du bære dem så godt for din total beskyttelse.
 • Rengør glasset stang godt med en klud. Tør skidt, snavs, olie eller ethvert forurenende at slippe af med alle urenheder.
 • Varm brænderen. Du kan bruge en sparker eller lysere. Men med lighteren, er du nødt til at sørge for det er sat sikkert på et sted, hvor der ikke er brændbare genstande liggende i nærheden.
 • Placér spidsen af spatelen på sparker. Du vil bemærke, at en glob begynder at danne på spidsen. Drej stangen, indtil varmen fordeles jævnt på den afrundede klump spids.
 • Tag stangen fra varmen. Dernæst presse enden af glob hjælp af nål-nosed tænger derefter sat til side til at køle ned. Gradvist slæbebåd glasset med tangen, indtil det bliver stift og du ikke kan trække længere.
 • Klip eller frigøre stringer fra de vigtigste stang og træk det ud. Dette kan du gøre ved at anvende mere varme på stangen.
 • Køl ned stringeren. Placer den på en betonoverflade eller en overflade, der ikke varmefølsomt.
 • Gentag processen, indtil du har nok stringere bruge til din glasperler. Du vil bemærke, at virkningerne af de stringere på glasperlerne kan forlade unikke designs og på selve glasset.


Vær opmærksom på, at den ideelle størrelse af stringere er én fod i længde med en diameter på én og en sjettedel tomme.