E2a

Hvordan man laver grydelapper

Der er flere måder, du kan skabe grydelapper til dit køkken. Grydelapper er behov for, når der er et tidspunkt, at du skal fjerne noget fra den ovn, som er ekstremt varmt, og nogle grydelapper er så tynd, at du vil have tykkere dem til at undgå at blive forbrændt igen og igen. Dette er en grund til hvorfor du ønsker at lave dine egne grydelapper.

Trin 1:

Sørg for at du har nogle ekstra stumper af materiale om omkring huset. Stoffet bliver nødt til at være den størrelse, du vil have dine grydelapper. Disse stofstykkerne kan være enhver type stof, du vil bruge.

Trin 2:

Hvordan man laver grydelapper.
Hvordan man laver grydelapper.

Sørg for, at det stof, du bruger vil falde sammen med den resterende køkken tema, du har. Sørg for at du bruger skabelonen til at tegne en skitse af brikkerne til at sikre, at alle brikker har samme størrelse.

Trin 3:

Sørg for, at du vasker stoffet og bruge en mild ildelugtende rengøringsmiddel og vaske stoffet i koldt vand. Den bedste idé er at vaske dem i hånden og give dem mulighed for at lufttørre. Når de har tørret så vil du ønsker at sikre, at man presser stykkerne ud, så de vil ligge fladt på jorden.

Trin 4:

Når du har strøget dem ud og alt er gjort så vil du ønsker at dobbelttjekke for at sikre, at stykkerne er lige og ikke strække ud. Hvis de gjorde stræk så vil du ønsker at skære dem ned til den rigtige størrelse.

Trin 5:

Hvordan man laver grydelapper.
Hvordan man laver grydelapper.

Du bliver nødt til at have quiltning dej til sted i mellem de to stoffer pladsens at du vil have valgt for dine grydelapper. Sørg for, at dit stof er justeret med den ene side påpeger og på den anden side peger ud så godt.

Trin 6:

Du bliver nødt til at skyde løgner sammen med knappenåle til at holde dem på plads. Dette tillader stoffet at forblive i stilling, når de bliver syet sammen. Du bliver nødt til at have et antal stifter placeret på alle fire sider for at holde grydelappen sammen, så du kan sy dem sammen.

Trin 7:

Placere en linie fra hjørne til hjørne i en diagonal retning og gentage dette på den anden hjørnet.

Når du har oprettet en linje på begge sider vil du ønsker at sy langs linien skaber et mønster, der vil blive set på begge sider. Hvis du er fortrolig med quiltning kan du få så fancy som du ønsker at oprette en række mønstre langs begge sider af grydelappen. Men hvis du lige er startet ud i quiltning dette en mulighed for en lille mønster, der skal indsættes i grydelappen dekoration.

Trin 8:

Du vil derefter ønsker at sy hele vejen rundt begge sider af grydelappen at forsegle den. Når du har gjort dette år grydelapper vil være klar til brug.

Hvis du kan lide din grydelapper til at være tykkere blot tilføje mere batting til indersiden af ​​grydelappen, og det vil skabe et meget bredere og tykkere grydelap.