E2a

Hvordan man laver glycerin sæbe: smelte og hæld metode

Saml dine ingredienser og værktøjer og lad os begynde at lave sæbe

Glycerin sæbe er nemt og sjovt at lave med smelten og hæld metode. Med smelte og hæld sæbe gør, er du dybest set tager en bid af uparfumeret, farveløs sæbe og smelte det ned for at gøre nye barer.

Glycerin er et naturligt biprodukt af sæbe gør, men kommercielle sæbe producenter fjerne det til anvendelse i lotioner og cremer, fordi det tiltrækker fugt til huden. Når du bruger glycerin sæbe, vil du opdage, at det er mindre tørring på din hud. Realiseringen af ​​denne sæbe kan være masser af sjov, og det er en meget simpel proces. Alle udstyr og forsyninger du har brug for kan købes på et håndværk butik.

Hvordan man laver glycerin sæbe: smelte og hæld metode. Hvordan man laver glycerin sæbe.
Hvordan man laver glycerin sæbe: smelte og hæld metode. Hvordan man laver glycerin sæbe.

Her er hvordan man laver en fugt-rige sæbe.

Hvad du skal bruge

 • Glycerin sæbe base (enten klar eller uigennemsigtig)
 • Smelt og hæld sæbe gør forme, i dit valg af former og størrelser
 • Skarp kniv
 • Stor metal pot
 • Stort glas eller Pyrex målebæger
 • Metal skeer
 • Sprit, i en sprayflaske
 • Sæbe farvestof
 • Duftolie eller æterisk olie

Saml dine ingredienser og værktøjer og lad os begynde at lave sæbe. Placer dine hakkede sæbe bits i målebægeret.
Saml dine ingredienser og værktøjer og lad os begynde at lave sæbe. Placer dine hakkede sæbe bits i målebægeret.

Hvordan man laver glycerin sæbe:

 1. Skær nok af glycerin sæbe base til at udfylde dine forme. Hak sæbe base i små stykker for at lette selv smeltning.
 2. Fyld potten halvvejs fyldt med vand. På komfuret, bringe vand til en lav simre.
 3. Placer dine hakkede sæbe bits i målebægeret, placere koppen i den ulmende vand. Lad sæbe base at smelte langsomt, omrøring lejlighedsvis og forsigtigt. For meget eller for kraftig omrøring vil forårsage luftbobler.
 4. Når din sæbebase er næsten fuldstændig smeltet, fjern målebægeret fra vandet og fortsætter med at omrøre forsigtigt, indtil basen er fuldstændig flydende.
 5. Tilføj din sæbe farvestof og duftolie. For begge, tilføje et par dråber ad gangen, indtil den ønskede farve og duft er opnået.
 6. Hæld den farvede og duftende sæbe i formene. Fylde formene ret til toppen. Spray toppen af ​​den hældt sæbe let med sprit. Dette vil hjælpe med til at forhindre for mange luftbobler dannes på sæbe.
 7. Indstil sæbe forme til side for at gøre det muligt for sæbe til at hærde. Denne proces tager ikke for lang tid, men du kan trygt overlade det ud natten over, hvis du gerne vil.
 8. Når sæben har sat, vende formene over og pop dine stænger ud. Du kan rydde op i eventuelle flossede kanter med bagsiden af ​​en varm ske (køre skeen under varmt vand i et par minutter, derefter tørre det ud), eller med en vegetabilsk skrællekniv. Din sæbe er nu klar til brug!
 9. Hvis du ikke bruger den glycerin sæbe straks, pak det sikkert i plastikfolie til opbevaring.

Når du har det grundlæggende i smelte og hæld sæbe gør ned, kan du begynde at gøre mere kreative ting som at lagdelt sæbe eller tilføje glitter og andre sjove ting til dine stænger. Making sæbe kan være en stor gruppe projekt og endda føre til store gaver håndlavede sæber . Eksperimenter og god fornøjelse!