E2a

Hvordan man laver foto hukommelse quilts

Fra foto tips gennem quilt samling

Når du laver en foto-hukommelse dyne, opretter du en vidunderlig måde at ære en kandidat, skal du huske en elsket, eller fejre en særlig lejlighed. At lære at gøre et foto hukommelse dyne er faktisk ganske simpelt at gøre, hvis du har nogle beskedne syning færdigheder.

For at gøre dynen:

 1. Vælg dine fotos. Du får de bedste resultater, hvis du bruger billeder, der er blevet uploadet til din computer fra et digitalt kamera. Men hvis du har en høj kvalitet scanner, du også kan scanne i billeder fra de traditionelle kameraer med gode resultater. Dine billeder skal have et fælles tema, ligesom de ville gøre, hvis du var at sammensætte en collage. Hvis den quilt er for en afgangselev, måske du medtage et billede af hende fra hvert år siden fødslen. En bedsteforælder ville elske en dyne, der omfattede billeder af hver barnebarn. Hvis dynen er for nygifte, kigge efter et bryllup foto og andre billeder af lykkelige par sammen. Hvis dynen er at ære mindet om en elsket en, der er gået bort, kan du inkludere billeder af ham, samt brug stof fra nogle af hans skjorter. Du kan endda bruge billeder af malerier, hvis du ønskede at lave en kunst quilt.
 2. Upload billeder til din computer. Brug enten en scanner eller et digitalt kamera tilsluttet med et USB-kabel, overføre fotos til en fil på din computer. Vær sikker på for at gemme billederne i en fil, der er let at finde!
 3. Forbedre og tilpasse størrelsen på fotos, hvis det er nødvendigt. Der er et bredt udvalg af fotoredigering software designet til dette formål. Tre gode dem der er Microsoft Photo Editor, Corel Photo Album-og Paint Shop Pro. Du ønsker måske at forstærke farven i dine billeder, så de vil være mere levende, når de overføres til stof. Du kan også redigere foto problemer med værktøjer, der kan korrigere røde øjne, beskære billeder for at fjerne overskydende baggrund og endda fjerne tegn på skader, såsom rynker og revner. Du bliver nødt til til at ændre størrelsen dine fotos, så at de er alle den samme størrelse, når du udskriver dem over på dit stof. Prøv at holde hvert billede om den samme opløsning, hvis det er muligt, således at dem med lavere opløsning ser ikke kornet, når de placeres ved siden af ​​højere opløsning billeder i din quilt.
 4. Udskriv dine fotos på stofduge. De fleste håndværk butikker sælger stofduge på, som du kan overføre billeder ved hjælp af din printer. Du vil have en printer, der er specielt designet til udskrivning af fotos. Følg vejledningen til din specifikke type stofduge, når du udskriver dine billeder. Stoftryk er overkommelig og let at gøre med den rigtige printer.
 5. Trim dine fotos. Brug af stof saks, trimme hver stoflaget, så alle dine billeder er centreret og samme størrelse. For disse retninger, vil vi bruge en seks-tommer kvadrat, så trimme stoflaget til 6-1/2 "x 6-1/2", som giver mulighed for en 1/4 "sømrum på hver side.
 6. Skær kvadrater af kontrasterende stof. Du kan simpelthen sy et foto ark til det næste, men din dyne vil se mere velordnet hvis du skifter foto firkanter med stof firkanter. Du kan bruge alle stoffer som du kan lide, men prøv at bruge dem, som ikke er for travlt. Du ønsker at indramme dine fotos, ikke aflede opmærksomheden fra dem. Hvert felt af kontrasterende stof bør også være 6-1/2 "x 6-1/2". Hvis du bruger fem foto ark, ville du ønsker at skære fire kvadrater af kontrasterende stof, derefter indstille dem i tre rækker med tre kvadrater hver.
 7. Saml din quilt-top. Brug en 1/4 "sømrum, som er afstanden fra nålen til trykfoden på din symaskine, sy ruderne sammen. I den første række, ville du ønsker et billede, så et stof firkantet, så et andet billede. I anden række, ville du sy sammen et stof firkant, derefter på et foto, så en anden stof firkant. Den tredje række vil være identisk med den første. Selvfølgelig, hvis du har flere fotos til at bruge, du kan ekspandere på disse retninger.

  Når du har syet sammen foto firkanter og stof pladser, skåret to 18 "strimler af kontrasterende stof, der er 2-1/4" bred. Disse vil være din øverste og nederste grænser. Sy dem til toppen og bunden af ​​din quilt top, igen med en 1/4 "sømrum. Dernæst skåret to 13" strimler af samme stof, som er 2-1/4 "bred. Stitch disse til hver side af dit quilt-top. Dette afslutter toppen af ​​din quilt. Hvis du ønsker at gøre din quilt større, kan du tilføje en anden kant rundt om ydersiden af ​​den første.

 8. Layer din quilt. Iron din quilt-top omhyggeligt, og derefter lægge det højre-side ned på et stort arbejdsområde overflade. Lægge batting oven på tæppet-top. Batting er det materiale,, som vil isolere dit quilt og give varme. Hvis din dyne vil blive strengt en væg-hængning, kan du bare bruge et dobbelt lag af flannel som batting materiale, da varme ikke vil være et problem. For hånd-eller maskin-quiltning, vil du ønsker at bruge en lavere loft batting, fordi det vil være lettere at sy. For at binde en dyne, kan du bruge en høj-loft batting hvis du vil, for det oppustede, traditionelle look. Når du har centreret din batting over din quilt-top, læg din opbakning materiale på toppen af ​​det, højre side opad. Du skulle nu have det, der kaldes en "dyne sandwich." Ri eller hæft lagene af din dyne sammen, så batting ikke forskubber som du er færdig med din quilt.
 9. Afslut din quilt. Der er to muligheder for efterbehandling din quilt. Du kan quilt det, enten i hånden eller af maskinen. Dette betyder, at sy gennem alle tre lag af tæppet ved hjælp af et dekorativt mønster. Den anden mulighed er at binde det. At binde en dyne, træde en garn nål med en længde på worsted-weight garn. Sæt tråden i hver hjørne af dine foto firkanter og stof firkanter på oversiden af ​​quilten, så gå gennem alle tre lag af dynen, og tilbage op til toppen. Binde enderne af garnet i en knude, og trimme dem. For grænserne. Space dine bånd i samme afstand (hver sjette inches), som du gjorde for foto firkanter
 10. Luk din quilt. Når du har enten bundet eller quiltet dit foto hukommelse dyne, vil du have en rå, ufærdig kant langs hvilken alle tre quilt lag er udsat for. Hvis det er nødvendigt, trimme de kanterne, så at de er endnu. At placere dem ved at oprette en bindende strimmel to inches bred, og den samme længde som din quilt top plus en tomme. Fold bindende strimmel på langs for at finde centrum, og tryk den derefter forsigtigt. Dernæst fold bindende strimler og fold den højre lange kant til den pressede linje. Gentag for den venstre lange kant. Tryk på den igen. Du skulle nu have en strimmel, som er lidt længere end en side af din dyne, og en tomme bred, uden rå udsatte kanter. Fold den bindende strimmel over en kant af quilten og sy langs hele dens længde. Gentag denne proces for hver af de tre resterende sider af din quilt. Når du når det sidste hjørne, tuck slutningen af ​​binding under og sy den til starten bindende strimmel.

Hvordan man laver foto hukommelse quilts. Upload billeder til din computer.
Hvordan man laver foto hukommelse quilts. Upload billeder til din computer.

Du skulle nu have en færdig foto memory quilt, som vil blive værdsat af en elsket i mange år fremover!