E2a

Hvordan man laver flydende lys

Flydelys er dejlige at have for lejligheder såsom bryllupper og fester, eller de kan bare pynte en tabel i hjemmet. Realiseringen af ​​et flydende lys er ikke sværere end at lave en almindelig stearinlys og måske endda nemmere, fordi flydende lys tendens til at være lille.

Hvordan man laver flydende lys. Find en flydende lys skimmel.
Hvordan man laver flydende lys. Find en flydende lys skimmel.

  1. Find en flydende lys skimmel. For at sikre at dit lys vil flyde, en støbeform lavet specielt til flydende lys vil sikre, at formen er korrekt for flydende. Den øverste del af stearinlys skal være lidt større end den nederste del og kommercielt tilgængelige forme vil sikre, at forholdet er korrekt. Hvis du ikke kan finde en floater skimmel som du kan lide, kigge efter enhver lille skimmel, der har en top, der er større end bunden. Det bør være en lille, temmelig kompakt form, og ikke alt for forfærdeligt uddybe. En støbeform, der har masser af detaljer på toppen kan lade vand gennem folder i toppen, hvilket i sidste ende vil synke stearinlys.
  2. Find voks, væge, farve og duft. Alle disse kan findes i hobbyforretninger, store rabat detailhandlere og på eBay. Det bedste sted for disse poster i bulk er eBay, men hvis du kun ønsker at lave en eller to stearinlys, kan du ønsker at købe et lille stearinlys kit, som vil indeholde alt nødvendigt. Disse findes i de samme steder som andre candle-making poster, plus de er tilgængelige i legetøjsbutikker. Enhver form for voks er fint for en flyder, bortset container voksblandinger, der er for bløde. Når du køber væge til floater stearinlys, kigge efter zink eller papir core væger. Disse kan købes løs for at skære til, eller allerede skåret og fastgjort til en væge fane. Den mest almindelige form for lys farve sælges, er en diamant chip, som er blot en lille blok af farve i form af en diamant. Diamond chips er nemme at bruge, fordi de kan blive brudt i halvdelen, hvis du ønsker en lys farve eller nogen af ​​de hjørner kan brækkes for pasteller, eller hvis du ønsker at blande farver.
  3. Find en hælde pot. Disse findes i hobbyforretninger og online og er generelt kun høje metal potter med en hældetud på toppen. Voks sættes i puljen for at smelte og derefter hældt i formen.
  4. Find et termometer og varmekilde. Et lys eller slik termometer er en glimrende sikkerhedsanordning for at sikre, at voksen ikke når dets flammepunkt (det punkt, hvor voks vil fange brand). Flydende voks er yderst brandfarligt, så hvis du ikke har et termometer, sig i nærheden af ​​voks og være klar til at hælde det, så snart det er smeltet. Denne måde, vil det ikke have tid til at få for varmt. En varmekilde kan være en stovetop eller en varmeplade. Jeg anbefaler en varmeplade, da det er meget lettere at rengøre. Når voks hældes vil et par dråber uundgåeligt dryppe ned langs siden af ​​potten. Voks er yderst vanskeligt at få fra en brænder hvorimod en varmeplade kan skrabes med en kniv efter at voks er afkølet.
  5. Når dine varer er samlet, sætte nogle voks i potten til at smelte. Hvis du har en stor plade af bulk voks, bliver du nødt til at skære nogle gratis med en kniv, så det vil passe ind i potten. Hvis du har købt et kit, vil voks være den rigtige størrelse til at passe. Lad voks smelte lidt, tilsæt derefter hvad ingredienser, du vælger at tilpasse stearinlys. Hvis du vil have duft og / eller farve, tilføje dem på dette punkt. Flydende duft er den mest potente og nem at bruge. For farve, kommer chip farve i næsten enhver farve og er billig. Læs retninger om, hvor meget at sætte i - du bliver nødt til at vurdere, hvor meget voks du har i puljen. Diamond chip farve opfordrer til en fuld chip for hvert pund, og mindre, hvis du vil have en lysere farve. Når alt er inde, pjaske gryden forsigtigt at røre det hele sammen.
  6. Opsæt din mug. Hvis du har en væge hul i formen, tråd vægen igennem, og fastgør den til den anden side. Noget skal placeres over det til både at holde det på plads og for at sikre voks ikke lække igennem. Noget med en blød, smidig natur vil være effektiv, eller du kan bruge en stærk tape som gaffatape. Der er specifikke produkter på markedet, såsom Jiffy Wicker, der er meget effektive i denne egenskab, men de er ikke nødvendige. Hvis du ikke har en væge hul, står en væge indeni. En zink eller papir core væge vil stå op pænt, hvis du har en væge fane fastgjort til bunden for at holde den nede. Hvis du ikke har en fane, spole bunden lidt for at gøre det stå op. hvis du har problemer med at gøre dette, binde den ene ende af vægen en pind eller et stykke bestik og lægge elementet hen over toppen af ​​formen med vægen dinglende ned. Få vægen så tæt på bunden af ​​formen som muligt.
  7. Hæld og repour voks. Når alle voks er flydende, er det tid at hælde. Hæld voks meget langsomt for at undgå for mange bobler. Når formen er fyldt, skal du trykke på siden af ​​formen blidt et par gange for at frigive nogle af boblerne. Når voksen næsten afkøles, kan der være en sinkhole i midten. Det sker, fordi voks krymper lidt, da det køler. Det vil synke ned i formen, da det køler, efterlader en fordybning i midten. Jo større lys er, jo dybere depression vil være. Hæld mere voks i vasken hullet for at sikre en glat overflade for stearinlys. Dette kan skal gøres mere end én gang.

  8. Lad lyset cool. Når lyset afkøles, og der ikke er flere doliner, det er sikkert at fjerne lys fra formen. Hvis vægen var bundet til noget, skal den skæres fri. De fleste væger siger at skære det til 1/4 "lang over stearinlys, men jeg har fundet, at denne længde gør det svært at tænde og foretrækker at lade vægen omkring 1/2" lang. Forbered en skål med vand til at flyde stearinlys i, og du har en flydende lys klar til visning.