E2a

Hvordan man laver et papir snefnug


Papir snefnug er nemme at lave. Du skal bare have et par ark almindeligt 8 1/2 "med 11" printer papir og en saks. Ligesom rigtige snefnug, er hver papir snefnug unik.

Trin 1

Gør dine folder. Først fold det ene hjørne ned til den modsatte kant, så du ender op med en foldet trekant med en ekstra rektangel. Skær denne ekstra rektangel. Nu fold to hjørner af trekanten sammen. Gør dette en eller to gange mere, så din snowflake vil have en flere sider, når du udfolde det.

Trin 2

Hvordan man laver et papir snefnug. Gør dine folder.
Hvordan man laver et papir snefnug. Gør dine folder.

Gør dine nedskæringer. Nu, klippe et mønster i papiret langs den lange kant, der ikke viser foldelinierne. Du ønsker måske at gøre dette i løbet af et skrivebord eller skraldespand, da du vil være at skære en masse små stykker fra papiret. Start med noget simpelt, så du kan få hænge af, hvordan det vil se ud, når den er udfoldet. Vær forsigtig med ikke at fjerne for meget af det papir, holder den sammen, eller det kan falde fra hinanden, når du folder det. Vær kreativ, når der skæres linjer og små stykker fra papiret. Husk på, at på grund af folden, vil alle stykker du skåret ud blive dobbelt så stor. Hver brik du skærer vil blive gentaget omkring hele snefnug grund af, hvordan det er blevet foldet. Du kan have til at gøre et par, før du finder et design, som du kan lide.

Trin 3

Fold din snefnug. Især hvis du har skåret et kompliceret mønster, være forsigtig, når udfolder din snefnug. Hvis du udfolde det for hurtigt, kan de foldede lag få sammenfiltrede og papiret kan rive.

Trin 4

Enjoy! Papir snefnug gøre en stor vinter dekoration. Lav en hel masse af dem til at hænge på væggen. De gør stor juletræspynt eller vindue bøjler, også. Hvis du vil vedhæfte en bøjle, bare hulning en af siderne, og tråd et stykke garn gennem hullet. Du kan endda sprede lidt lim på dem og støv dem med glitter for et særligt præg.


Trin 1. Gør dine nedskæringer.
Trin 1. Gør dine nedskæringer.

Papir snefnug er nemme at lave for både børn og voksne. Det er meget populært i klasseværelser, også. Alt der kræves er et stykke papir og en saks, og du vil have en smuk snefnug på blot et par minutter. Du kan endda bruge en farvet stykke papir, eller større eller mindre stykker for at variere størrelsen af dine snefnug. Brug ikke tykkere papir, ligesom byggeri papir, fordi det kan være svært at skære, især for yngre børn. For en nem snefnug, starte med en rund kaffefilter. Bare fold det på midten, og derefter i halve igen og igen, indtil du har en tynd trekant.