E2a

Hvordan man laver et miniaturebillede til et oliemaleri

Realiseringen af ​​et miniaturebillede til et oliemaleri kan enten være meget let

Realiseringen af ​​et miniaturebillede til et oliemaleri kan enten være meget let, eller utrolig svært afhængigt af hvordan du gå om at gøre det. Normalt ville du gøre et miniaturebillede som bare et lille eksempel på, hvordan du ville i sidste ende gøre din olie maleri. Det har at fange essensen af ​​maleriet, eller at der ville være nogen mening i at gøre en thumbnail skitser overhovedet.

Men hvordan kan du fange essensen af ​​en detaljeret oliemaleri i en lille miniaturebillede? Igen, det afhænger af perspektivet. Hvordan du ser på det, når du skitsere en miniature er meget vigtigt, da der ikke er meget plads til at tilføje i ekstreme detaljer, men der er andre, der ønsker selv miniaturebillede for at være et mesterværk, der er ikke forkert, men er ikke nødvendig enten.

Hvordan man laver et miniaturebillede til et oliemaleri. Lys og mørke er de første spor.
Hvordan man laver et miniaturebillede til et oliemaleri. Lys og mørke er de første spor.

Det kan være en af ​​dine guider i løbet af processen med oliemaleri, men du kan få den samme mængde nytte ud af en enklere sketch-og denne artikel vil give nogle tips og råd til at hjælpe dig skitsere en anstændig miniature for dit oliemaleri . Alt du virkelig har brug for er et billede af dit valg, en blyant og et stykke papir, og du er klar til at prøve din hånd på thumbnail skitsering:

  • Lys og mørke er de første spor. Hvis der er noget du vil have din skitse at vise, det er forskellene af lys og mørke. Ved hjælp af dette, vil du være i stand til at bestemme og sætte dig til stort set alt om maleriet, fordi alt virkelig er om de forskellige nuancer af lys og mørke. Og det bedste er, at du ikke behøver for meget i detaljer, bare placere dem, hvor det er nødvendigt, så du har lettere ved at spotte forskellene i skygge.
  • Være fortrolig med dit arbejde. Dette kan synes svært, da folk er normalt meget kritiske over for sig selv, men du skal være helt afslappet og selvsikker, når du skriver et miniaturebillede, ellers vil du besætte over det, og det ville være spild af tid. Du gør noget, der formodes at være enkel, selv om selve maleriet er meget kompleks. Husk, at skitsen du gør, er ingen andre kommer til at se det, men dig, så du bør udnytte det og gøre det på en måde, der passer dig og er nemmere for dig at forstå og følge. Det ser måske lidt fjollet at andre, men hvis det hjælper dig med at huske pletter og nuancer og detaljer, så det er alt, der virkelig betyder noget.
  • Tag ikke for meget tid på at gøre det. Selv om det er vigtigt at tage din tid, når det kommer til skitsering, med netop denne skitse, behøver du ikke at bide din tid og koncentrere-det handler om at få en fornemmelse af maleriet, og du kan ikke gøre det, hvis du holde arbejder på denne enkle miniaturebillede. Må ikke koncentrere alt for hårdt, eller du vil simpelthen forvirre dig selv, når du endelig bruge det som en rettesnor. Hvis der er en person i maleriet, så se på gestus og koncentrere sig om at gøre denne gestus indlysende. Det betyder ikke noget, hvis det ikke ser helt ligesom en person, men så længe det viser, hvad denne person gør så du kan bruge det.


Og inden længe, ​​bør du have en meget effektiv miniaturebillede. Tillykke, og held og lykke med oliemaleri!