E2a

Hvordan man laver et falsk ID derhjemme

Falske id'er er nøglerne til riget

Falske id'er er nøglerne til riget. Gennem falske id, kan du komme ind steder, som du ellers ville stå udenfor, ser på med misundelse. Takket være disse vidundere i den moderne verden, kan du komme ind i klubber, barer og andre sjove steder.

Den falske ID er et vigtigt værktøj i din tegnebog

Den falske ID er et vigtigt værktøj i din tegnebog. Du kan bruge det til at gøre dig synes ældre end du egentlig er, får du gennem dørene til prestigefyldte klubber, giver dig mulighed for at købe drikkevarer, og i værste fald, det bruger til at dirke låsen på din dør, når du bliver låst ude . Før du begynder at fantasere om alle de ting, du vil gøre med dit falske ID, skal du få en først. Du kan købe en, men god falske id er dyre. Hvorfor ikke gøre det selv? Følg disse enkle trin, og du kan lave dine egne.

Hvordan man laver et falsk ID derhjemme. Start med en falsk id skabelon.
Hvordan man laver et falsk ID derhjemme. Start med en falsk id skabelon.

  1. Start med en falsk id skabelon. Før du begynder at gøre din falske id, skal du starte med en skabelon til at kopiere fra. Det er nemt at finde en via internettet. En simpel søgning skal give dig snesevis af steder, hvor du kan downloade falske id skabeloner. Find den, du har brug for, og du kan begynde at arbejde.
  2. Lav din egen falske id skabelon. Det bedste program til at bruge til at gøre din falske ID er Photoshop. Begynd ved at scanne en prøve-ID i en høj opløsning scanner.
  3. Begynd at redigere din falske id. Du kan begynde at redigere din skabelon på dette punkt. Start redigering med Photoshop. Tekstværktøjet bør arbejde godt redigering af tekst og sætte i dine oplysninger. Du kan også kopiere og indsætte dit billede på falske ID ved hjælp af Photoshop.
  4. Udskrive det. Nu hvor du er færdig med din skabelon, er det tid at starte udskrivningen. Det er vigtigt at finde det rigtige materiale til dit falske ID. For laminerede id'er er fotopapir godt at bruge. Hvis det er en PVC-ID, kreditkort søger id'er, kan du bruge et nyt materiale kaldet Teslin, der ligner den ægte vare. Efter dette, er den næste ting du gør laminat.
  5. Laminat dit falske ID. Så godt som din skabelon, er dit id er kun så god som sin laminering. Laminering er det yderste lag af ID og som sådan kan gøre eller bryde et ID. En god lamineringsmaskine er vigtig for en god falsk id.
  6. Praksis. Du kommer til at spilde en masse materiale at gøre falske ID'er. Der er altid plads til forbedringer. Eksperimentere en lille smule og gøre flere id'er. Du kan vælge den bedste efter det.

Når du får din falske id

Når du får din falske id, vil du blive forbløffet over, hvor meget du kan slippe afsted med. Prøv det, og hvis du ikke komme forbi den store granvoksne bodyguard, så fortvivl ikke. Bare gå hjem og arbejde på det lidt mere, perfektionere din teknik. Med lidt engagement, kan du gøre en stor falsk id, der ligner den ægte vare. Én note: være forsigtig, hvis du forsøger at købe et falsk ID online. Du kan få flået, eller værre, kunne det være en brod.