E2a

Hvordan man laver et bord lanterne

En tabel sikkert kommer til livet med overflod og liv engang prydet med en fitting lanterne. Tabel lanterner har længe været brugt i private hjem, kontorer og andre steder som et middel til udlån en atmosfære af en bestemt årstid eller ferie. For Halloween for eksempel udhulet græskar med små stearinlys dominere det meste bordplader i hele Europa og resten af ​​det trick-or-behandling i verden. Carving denne type lygte er ikke så kompliceret. Faktisk er det så nemt, at selv dit barn selv kan hjælpe i processen.

Realiseringen af ​​et ferie lanterne er en helt anden historie, selvom

Realiseringen af ​​et ferie lanterne er en helt anden historie selv. Hvis du har set en ferie bordet lanterne, ville du har sikkert set, hvordan udsmykkede og indviklede design er. Håndværk og sans for detaljer, bør være helt taget intro betragtning ved udvælgelsen og gøre disse stykker, da lanterner er beregnet til at blive kigget på. Når de er på toppen af ​​en tabel, bliver de vigtige emner for samtalen, især hvis du har gæster kommer over til ferien. På samme måde, som ingen ønsker at være flov til servering sub-standard fødevarer, ønsker ingen at blive fanget døde med andenrangs indretning.

Hvis du er naturligt begavet med dine hænder, og du kan lide at gøre tingene selv, dette projekt er helt sikkert for dig. Det er heller ikke ondt, at gøre det selv er meget billigere i forhold til en færdig lanterne i indkøbscenter eller specialbutikker. Her er hvordan du lave en tabel lanterne:

Hvordan man laver et bord lanterne. Hele ideen med en lanterne er at skabe en masse af rum og paneler, hvor lyset kan skinne igennem.
Hvordan man laver et bord lanterne. Hele ideen med en lanterne er at skabe en masse af rum og paneler, hvor lyset kan skinne igennem.

  1. Hele ideen med en lanterne er at skabe en masse af rum og paneler, hvor lyset kan skinne igennem. Til dette formål kan du henvise til traditionelt anvendte design (såsom figurer af stjerner, dyr eller andre genstande, der kan have noget at gøre med den givne lejlighed eller ferie). Der er også færdige mønstre, der kunne købes fra din favorit håndværk butik.
  2. For et slankt design, kan du købe dig paneler af glas fra håndværk butik. Disse butikker har som regel forskellige betød kits der skal bruges til at manipulere glasset, så velkommen til at lade din fantasi strejfe. Bliv inspireret, men sørg for, at du er fokuseret på en bestemt effekt. At have en farvet glas eller ætset glas udseende kunne være en god idé. Den farvning effekt ville gøre Lygten endnu mere spændende, når lys eller pære er placeret inde. Til at designe enkelt og klassisk, gå til et design, der har fire paneler.
  3. Dit glas lanterne brug for en solid base. Du kan bruge et stykke træ til dette. Ved hjælp af en jig sav, de relevante slots skåret i hærde af træ til at rumme glaspartier. Brug håndværk lim for at sikre de allerede dekorerede paneler.
  4. At skjule hængslerne af panelerne, kan du bruge enten sort eller metallic tape. Det ville helt sikkert gøre lanterne se meget dyrere.
  5. Sætte en lille te lys i rummet mellem panelerne. Lysene anvendes til aromaterapi kits ville være perfekt til dette formål.

Dette design er så alsidig endnu så let at lave

Dette design er så alsidigt alligevel så let at lave. Selv forlader panelerne nøgne kunne stadig fremkalde en grad af raffinement og klasse. Med en grundlæggende struktur, kan du forberede din bordplade til næsten enhver lejlighed tænkelige!