E2a

Hvordan man laver et bæltespænde montre

Bælter er skabt i forskellige designs, former og farver

Bælter er skabt i forskellige designs, former og farver. Du bruger dem som en form for tilbehør, til at udtrykke dig gennem deres stil, og til at passe dit tøj ordentligt. De er funktionelle og smarte essentials at mange fashionable individer ikke kan leve uden. Bælter kommer med spænder, der også designet på enhver tænkelig måde. Disse bæltespænder er den stolthed og glæde af mennesker, der gør spænder deres værdsatte ejendele. Nogle mennesker samler på antikke spænder, cowboy spænder, trofæ spænder, sjove spænder og andre typer af spænder tænkelige. Hvis du tilhører denne gruppe af mennesker, der tager stolthed i at indsamle en bred vifte af spænde designs, du helt sikkert brug for en montre til sikkert og attraktivt flagre din samling.

Mens du altid kan købe din bæltespænde display fra markedet eller træ håndværk butikker, kan du også anvende din egen kreativitet og træbearbejdning færdigheder med en hjælp af et par materialer du kan købe eller finde omkring dit hus. Det følgende er nemme trin til at hjælpe dig med at begynde at opbygge din egen bæltespænde montre.

  1. Bestem design af display, hvis du agter at gøre. Oprette et udkast eller skitse til at stå som din guide i opbygningen af din sag.
  2. For at hjælpe dig med at bestemme den passende størrelse og sikre, at hver brik i din samling vil passe inde i din skærm tilfældet, tælle antallet af bæltespænder, som du selv og måle det største, du har i din samling.
  3. Bestem, hvilken type træ, du ønsker at bruge. Du kan bruge almindeligt krydsfiner, mahogni, eg, eller enhver anden form for hårdttræ.
  4. Måle og skæres dimensionerne af rammen og baggrund ved hjælp af en sav. En montre måler 21,5 inches i højden, kan 14 inches i bredden og 2,2 inches i diameter med fire lag af træ i det indre af rammen rumme 15 stykker af bæltespænder afhængigt af størrelsen af din samling. Du kan altid justere målingen efter størrelsen af din præference.
  5. Klip en gulvpap størrelsen på din krydsfiner baggrund og lim det til krydsfiner til et mere elegant baggrund. Vælg den farve, der passer bedst til farven på dit træ.
  6. Byg rammen, og fastgør den til baggrunden brug af søm. De fire lag kan enten sømmes til siderne af rammen eller indsættes, hvis siderne af din ramme er udskåret til at passe lagene.
  7. For at beskytte din samling mod støv og skader, installere hængsler og lås, hvor du vil vedhæfte en glasdør er skåret i passende størrelse af rammen.
  8. Hvis du skal male rammen, så gør det inden du installerer glasdøren.
  9. Opret vægbeslag til montering af montre på væggen.
  10. Placer din prissat bæltespænde samling inde i displayet sagen.
Hvordan man laver et bæltespænde montre. Måle og skæres dimensionerne af rammen og baggrund ved hjælp af en sav.
Hvordan man laver et bæltespænde montre. Måle og skæres dimensionerne af rammen og baggrund ved hjælp af en sav.

Din skærm sag behøver ikke at være dyrt, men som du vise din elskede samling af bæltespænder, du kan også udstille dine evner og opfindsomhed ved at skabe en elegant bæltespænde montre.