E2a

Hvordan man laver et armbånd


Håndlavede smykker er nemt og sjovt at lave. Disse enkle instruktioner om, hvordan man laver et armbånd vil efterlade dig med en farverig, bærbar armbånd i mindre end en time.

Trin 1

Saml dine leverancer. At begynde at lave en armbånd, skal du starte ved at samle dine leverancer. Du skal bruge en rulle 5 mm elastisk elastisk snor, saks, perler (glas eller plastik) og en lukning (hvis du ønsker det). Du kan også ønsker at have en lys-farvet håndklæde handy at hjælpe dig med at holde dine perler fra rullende væk, når du strengen dit armbånd.

Trin 2

Hvordan man laver et armbånd. Saml dine leverancer.
Hvordan man laver et armbånd. Saml dine leverancer.

Start med at måle længden. Før du kan begynde at sætte perler på din armbånd, skal du først nødt til at vide den længde, du ønsker at gøre dit armbånd. Så måle størrelsen af ​​håndleddet det bliver nødt til at passe på, og klippe snoren en ekstra 3 eller 4 inches længere end det (for at tillade vrikke værelse og længde til at binde det). Husk, at armbåndet er fremstillet til at strække, så det er ikke nødvendigt at armbåndet længere end bredden af ​​håndleddet - det vil strække at passe over hånden og derefter passe perfekt rundt om håndleddet, hvis den måles korrekt.

Trin 3

Opret dit mønster. Nu kan du begynde at tænke over, hvad slags en ​​perle mønster, du ønsker at skabe på strækningen armbånd du vil gøre. Vil det være alle en farve? Vil du bruge tilfældige perler? Eller vil du bruge en blanding af perler i forskellige mængder for at skabe en unik farve mønster? Udseendet af dit armbånd er virkelig op til dig. Bare sørge for, at du lægger ud dit mønster på bordet eller håndklæde, før du begynder snor på dine perler. Denne måde, vil du vide med sikkerhed, at du har nok af hver farve perle, at du får brug for.

Trin 4

Gør din armbånd. Med din elastiksnor klippe og dine perler lagt ud, er du klar til at gøre din armbånd. Start med at binde en knude i enden af ​​dit elastisk snor, hvilket efterlader en smule snor i overskud, så du kan binde armbåndet sammen. Hvis du skal bruge en lukning til din armbånd, binde om lukningen på dette punkt, og ikke bekymre dig om at efterlade ekstra streng (som du ikke behøver at binde enden). Afhængigt af hvor tynd din elastisk streng er, kan du ønsker at bruge en nål til at hjælpe dig med at få dine perler på din streng. Men hvis du har et godt øje, bør du være i stand til strengen alle dine perler på din elastisk streng uden for meget besvær. Sørg for at du holder op med at se på dit samlede armbånd en gang i et stykke tid som det mønster danner, så du kan være sikker på at du ikke har lavet en fejl. Placer alle dine perler på din elastisk snor.

Trin 5

Start med at måle længden. Sikre dine perler vil ikke falde af.
Start med at måle længden. Sikre dine perler vil ikke falde af.

Sikre dine perler vil ikke falde af. Hold slutningen af din armbånd fast (slippe det nu ville være en katastrofe!), Binde de to ender af dit armbånd sammen, eller vedhæfte den anden halvdel af lukningen. Der bør ikke være elastiske snor synlig på din armbånd når den er afsluttet.