E2a

Hvordan man laver en voks maske

Gør dit eget voks maske er en sjov og spændende aktivitet

Gør dit eget voks maske er en sjov og spændende aktivitet. Det kan tage et stykke tid at gøre det, men du vil helt sikkert stråle med stolthed over din skabelse, når du ser det færdige produkt. En voks maske har mange anvendelsesmuligheder. Du kan bære det til Halloween, fødselsdag, maskerade og julefrokoster eller enhver forsamling for den sags skyld. Du kan også bruge det som en hængende dekoration på dit værelse eller i stuen til at tjene som en nice samtale stykke med venner.

Det er nemt at lave en voks maske. Her er de trin:

Hvordan man laver en voks maske. Forbered alle materialer.
Hvordan man laver en voks maske. Forbered alle materialer.

  1. Forbered alle materialer. Du skal bruge: saks, barbermaskiner kniv, tin kan, avis, klædestrimlerne, strimler af gips, vaseline eller lotion, stor æske farveblyanter, stearinlys eller gaskomfur og tænger og limpistol (valgfrit). Sørg for at du også har en klar brandslukker i nærheden af ​​dig i tilfælde af ulykker med brændeovnen eller stearinlys. Men du får brug for hjælp, så ring nogen til at hjælpe dig med proceduren.
  2. Konstruer fundamentet eller gips bunden af din maske. Til at begynde, anvende vaseline eller lotion generøst på dit ansigt. Næste, så spørg din assistent til at fugte strimler af gips og placere dem på dit ansigt. Sørg for, at hele dit ansigt er dækket, bortset fra næsebor og mund. Sæt på et par lag af strimlerne indtil dit ansigt er helt dækket.
  3. Langsomt tage gipsen base fra dit ansigt og lad det tørre helt. Når det er tørret, hulle på gips, hvor du kan spænde båndene. Dernæst skal du huller til øjne og næse med en skarp barberkniv kniv eller cutter. Så gør siderne af gips basen glat med et par solide saks, efter den form, du ønsker.
  4. Ryd spisebordet eller køkkenbord top, så du kan arbejde mere frit i nærheden af ​​brændeovnen og vask. Linje arbejdsområdet med avispapir for at beskytte overfladen.
  5. Fjern etiketten på hver oliekridt stick. Sæt en farveblyant en ad gangen i tin kan og holde dåsen over et tændt stearinlys eller gaskomfur. Næste, hæld det smeltede oliekridt umiddelbart på gips bunden af ​​din maske, der tager sig at det er jævnt fordelt. Gentag dette trin med alle de andre tilbageværende farveblyanter, indtil du er tilfreds med blandede farver i din maske.
  6. Tilføj et mere personligt præg på din voks maske ved at sætte afpuds såsom glitter, knapper, fjer, klistermærker, rørsystemer og bånd. Du skal bruge en limpistol at vedhæfte disse dekorationer. Du ønsker måske at holde et par fjer på øjenlågene til at tjene som øjenvipper. Eller du kan også placere glitrer med brugen af ​​selvklæbende sprays. Vær fantasifuld. Skab et unikt udseende til din maske.
  7. Anvendelse sidste hånd ved at fjerne ekstra voks fra randene af masken samt hullerne.

Voks maskefremstilling er én måde at lade ud af din kreative selv

Voks maskefremstilling er én måde at lade ud af din kreative selv. Der er ingen aldersbegrænsninger for dette projekt, da det kan gøres af alle. Men med små børn og ældre mennesker, assistance fra en kompetent voksen er nødvendig. Ligeledes bør du passe på at håndtere flamme og varme smeltet farvekridt, så dit projekt ikke bliver til en katastrofe.