E2a

Hvordan man laver en unik blyantsholder

Blyantsholdere bør gøre mere end blot at holde dine kuglepenne, blyanter og andre knick knacks-de skal også se godt ud, mens de er på det. Du kan tilføje en personlig kreativ touch til den ringe blyantsholder ved at lære at lave en unik blyantsholder. Til dette projekt skal du:

Hvordan man laver en unik blyantsholder. Få dine materialer og arbejdsområde klar.
Hvordan man laver en unik blyantsholder. Få dine materialer og arbejdsområde klar.

  1. Beslut hvad din blyantsholder skal se ud eller lad de materialer, du har eller udvælge beslutte design for dig. Enten måde fungerer fint, fordi hele pointen er at få dine kreative safter gang og forestiller dit projekt.
  2. Få dine materialer og arbejdsområde klar. Dette vil lade dig mere eller mindre har alle de materialer, du har brug for lige ved hånden, når du kommer til at arbejde. Den vigtigste ting du behøver, er materialer, du kan bruge til en container, dekorative materialer, opskæring materialer og stærk lim. I virkeligheden, kan du allerede har disse materialer i hjemmet eller på kontoret. Hjælp moder natur ved genanvendelse papir kopper (dette er store ting, men det kan ikke være robust nok som en blyant holder, hvis du ønsker at bruge det i lang tid), brugte dåser (rense dem, og sørg for der er ingen skarpe kanter), små papkasser, eller gamle bred mund glas eller plastflasker, eller tilhugget keramikkrus som din blyantsholder. Uanset om du ønsker din blyant indehaveren til at skille sig ud eller blande med designet på dit kontor eller hjem, afhænger af de dekorative materialer, du vil bruge. Du kan bruge dine egne billeder eller ord og billeder klippet ud fra farverige papir af glittede magasiner, gamle knapper, klud, popsicle pinde, kviste, perler eller maling til dette projekt. Det er helt op til dig. Vær kreativ og opfindsom. Der er ingen grund til at gå ud og købe disse materialer, hvis det kan blive hjulpet. Pluk og rydde en veloplyst sted, hvor du har til hensigt at arbejde på din lille projekt og holde de ting, du har brug for tæt på. Hvis du har børn der, sørg skarpe og andre farlige materialer som kuttere og varme limpistoler er uden for deres rækkevidde, men i din almindelig visning, så du kan undgå ulykker for dem og dig selv, mens du har travlt med arbejde.
  3. Vedhæft din dekorative materialer til de vigtigste beholderen ved hjælp stærk lim, efter det design, du havde i tankerne. For en gamle føler, at holde lim på gamle aviser eller gamle telefonbøger eller gamle sorte og hvide billeder til din container, kanterne glatte og uden luftbobler. Mal med klare eller farvede lak som ønsket. For en rustik og naturlig vibe, lim på skaller eller små udtørret kviste, der dækker hele beholderen, lak, så lad tørre. Eller du kan male hele container som ønsket, lad det tørre og bruge det som det er eller limen på dekorative stykker. Når materialerne er alle sæt, du nu har dit unikke blyant indehaveren.
  4. Foretag flere rum, hvis du vil, for en virkelig unik blyantsholder. Lim sammen to eller flere beholdere til at gøre flere rum til din knick nips. Du kan lime deres kroppe sammen eller lim dem til en sikker base (såsom en pap eller et træ base), og derefter dekorere.
  5. Sæt dine blyant bly, viskelædere og penalhuse sæt i din nye blyant kop og sæt den på din blyant skrivebord for alle til at beundre! Nok sagde.

Nu hvor du ved hvordan man laver en unik blyantsholder, kan du aldrig nødt til at købe en intetsigende og kedelige blyantsholder nogensinde igen.