E2a

Hvordan man laver en teknisk illustration

En teknisk illustration er brugen af ​​skitsering at visuelt vise tekniske kropslighed af et objekt. Tekniske tegninger og diagrammer er undertiden trukket i halvdele at vise indersiden af ​​levende ting eller objekt. De detaljer, der drages kommer direkte fra direkte observation. De skildrer detaljer med brugen af ​​perspektiver, grafiske anordninger og afvigelser fra den tekniske nøjagtighed. Andre tekniske illustrationer er i form af clipart, der kan anvendes i webdesign, dokumenter, logo design eller andre filer til visuelt repræsenterer en bestemt genstand eller identitet. Sammensætningen af ​​disse illustrationer er normalt skabt af en professionel teknisk illustrator hjælp teknisk tegning software til at danne en vektor. Det kan også blive trukket i hånden og scannet til digital form.

Her er nogle skridt til at gøre en teknisk illustration:

  1. Tegning og rentegning. Opret den første tegning på et stykke papir. Før du overfører enhver illustration til en permanent lærred, sørg for at der ikke længere er nogen rettelser. Dette er for at undgå snavs partikler og viskelæder rester, der kan vises på lærred eller bord. Markér alle detaljerede skygge på papir tegning derefter spore skitse på tavlen eller lærred og blæk hjælp redaktionelle nødvendige redskaber.
  2. Airbrush. Airbrushing anvendes på grund af sin alsidighed. Det er også let at styre, når du laver skygger og farveblanding. Airbrushing starter sædvanligvis på bunden af ​​kunstværket eller fra venstre side til højre, så hånden ikke vil plamage områder, der allerede er afsluttet. Du ønsker måske at udsætte mere end ét område af illustrationen, hvis områder støder op til hinanden, og hvis stråletyper ikke er så store.
  3. Rendering. Når tegningen er sværtet på brættet eller lærred, dækker udvalgte sektioner med en frisket og skær den kun langs den sorte omrids trukket tidligere på objektet. I rendering, henvende sig til hver sektion på sin grundlæggende form, og husk altid at starte fra, hvor lyset kommer fra. Tilføj detaljer og andre højdepunkter i hånden med en pensel. Rengør tegning overflade.

Tekniske illustrationer er normalt anvendes i manualer

Hvordan man laver en teknisk illustration. Her er nogle skridt til at gøre en teknisk illustration.
Hvordan man laver en teknisk illustration. Her er nogle skridt til at gøre en teknisk illustration.

Tekniske illustrationer er normalt anvendes i manualer, selvhjælpsbøger, leksika, og fiktion og non-fiction bøger for at hjælpe med at støtte information. I modsætning til børnebøger og prædiken hjemmesider, behøver tekniske illustrationer ikke have en trin-for-trin illustration og demonstration illustration, såsom grafer og diagrammer. Sædvanligvis bruger de stock billeder eller klip kunst, der appellerer til deres publikum.

Der er stor efterspørgsel online for freelance tegnere med hånd tegning og 3D-visualisering færdigheder. Lejede individer bør være i stand til at producere professionelle illustrationer med en teknisk pen og have viden i isometrisk illustrationer. Tekniske illustratorer også forberede detaljerede illustrationer til at give støtte til kunderne for at forstå komplekse videnskabelige eller tekniske oplysninger og være i stand til at bruge disse elementer til deres fordel. De kan skabe disse billeder for MMS-software, film og tv, hjemmesider og arkitektoniske visualiseringer. Kvaliteter, en illustrator skal have er fremragende tegning og it-færdigheder, et øje for detaljer og design og en stærk interesse i emnet og en forståelse af teknikalitet.